© iStock

5 tegn på at han ikke er interessert

Er du i tvil om han er interessert i deg?

19. januar 2019 av Christina Nyvang Andersen

Du behøver ikke meningsmåling fra venninnene dine, kjærestene deres eller frisøren din. Du trenger bare din egen kvinnelige intuisjon til å fortelle deg det du vet, men ikke vil innse - han er ikke interessert i deg mer.

Hvis du allikevel er usikker på signalene han sender, og er i tvil om han er interessert i deg, så har vi laget en liste med fem tegn du burde følge med på.

1. Han har ikke tid til deg

En mann er et enkelt vesen. Er han vill etter en kvinne så ville han løpt et maraton for henne. Om så skulle vært USAs president har han fortsatt tid til å deg og svare når du ringer og sender meldinger, hvis han er interessert.

Menn finner det tilfredstillende å gå etter det de vil ha - og hvis de vil ha deg så går de etter deg. Hvis han hele tiden har en unnskyldning for at dere ikke kan ses eller det går flere dager fra du hører fra han, så er det på tide å droppe ham.

2. Han svarer ikke på meldingene dine

Er meldingene hans fulle av søte emojier og slutte med nye åpne spørsmål er det ganske sikkert tegn på at han er interessert i deg og ønsker å holde samtalen gående. 

Men er meldingene fra ham derimot ofte korte med lukkede svar og et kjedelig punktum på slutten, eller at han "glemmer" å svare deg, så kan du like så godt glemme ham.

3. Han ignorerer hintene dine

Fortelle han om hvilke konserter du ønsker å gå på eller hvilken film du gjerne skulle sett, og tilføy at du ikke har noen å gå med. Hvis han da ikke griper sjansen og tilbyr seg å bli med så er det dessverre ikke noe mer å gå etter.

4. Han avviser invitasjonene dine

Inviter han med på en fest du holder for vennene dine eller ta han med på en fest du er invitert på. Hvis han heller ønsker å bli hjemme og se på gullrekka eller han ikke svarer på invitasjonen din, så er han ikker verdt å spare på. Da er han åpenlyst ikke interessert i deg.

5. Vis at du er interessert

Er du bekymret for han at han er avvisende for han kanskje er i tvil om hva du ønsker? Så sørg for å sende ham et klart signal. Etter han kanskje har sendt en morsom melding kan du for eksempel svare "Du er morsom. Jeg liker deg" - på samme naturlige måte som du ville ha gitt et kompliment på skoene hans.

Når han vet at du liker ham og du nyter hans selskap, så behøver han altså ikke mer informasjon for å vite at det er greit å gå etter deg.

© Getty Images

Ikke ta det personlig

Selvom det kan være utrolig vanskelig så er det viktig at du husker at det ikke er noen grunn til å ta det personlig hvis han ikke er interessert. Det er ikke deg det er noe galt med, men dere var bare ikke riktig for hverandre. 

Du kan sikkert innbille deg selv om at han du ikke kan få er Mr. Right. Men det finnes helt sikkert en mann der ute som er enda bedre enn den uoppnåelige - som uansett ikke er interessert i deg.

Det er ingen grunn til å prøve å lokke en mann på kroken. Hvis han selv ikke viser interesse så la være å tro at han kommer til å bli gal etter deg på et tidspunkt. Du skal heller ikke bruke tiden din på en som ikke innser hvor bra du er -  det vil kun resultere i et dårlig og kort forhold.

Ta en prat med ham

Når alt dette er sagt så er det selvfølgelig også viktig å huske at det forskjellig fra mann til mann hvordan han reagerer og viser interesse for kvinner. Hvis du virkelig er i tvil om han er interessert i deg eller om han bare er dårlig på å vise det, så kan du forsøke å prate med han om det. Fortell han om dine frustrasjoner.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold