Par på date på cafe
Hva er hans intensjoner etter første date? Det er et vanskelig spørsmål å vite svaret på. © Getty Images

5 ting vi ikke snakker om på første date

Unngår du også disse samtaleemnene?

15. mai 2019 av Rie Louise Kirkebjerg

Første date med en ny flørt er både spennende og skremmende på samme tid. Hvis daten har gått bra, og du føler kjemi med flørten, er sannsynligheten stor for at du må diskutere følgende spørsmål med en venninne: Hvilke intensjoner har han egentlig?

Det er ikke overraskende at du snakker med venninne dine, og ikke daten, om dette. En ny undersøkelse fra datingappen Happn viser nemlig at å stille spørsmål ved intensjonene til en date en ting skandinavere ikke tør å gjøre.

Skremmende emner å ta opp på date

35 prosent av skandinavere tør ikke spørre daten om vedkommendes hensikter. Penger, tidligere partnere og politiske holdninger ligger også høyt på listen over spørsmål som single ikke tør stille på første date. Å snakke om familierelasjoner er null stress - kun 14 prosent unngår denne typen spørsmål.

Unngår du også helst disse 5 emnene på første date?

Noen ganger kan det være vanskelig å vite hvilke spørsmål du kan stille daten din. Det finnes selvsagt ingen forbudte samtaleemner, men undersøkelsen kan gå en liten pekepinn på hvilke områder det kanskje er lurt å styre unna. Disse fem er:

  1. Penger
  2. Ekskjærester
  3. Intensjoner med daten
  4. Målet med forholdet
  5. Politiske holdninger

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV