Dobbeltdate med to par
Vi vet ikke med dere, men denne dobbeltdaten ser veldig hyggelig ut! © Getty Images

7 geniale ting dere kan gjøre på dobbeltdate

Skal du på dobbeltdate, men er tom for idéer til hva dere kan gjøre? Stylista har samlet 7 ideer på morsomme aktiviteter til dobbeltdaten!

23. mai 2019 av Amalia Kristiansen

Det kan godt være litt grenseoverskridende å dra på dobbeltdate, men det betyr ikke nødvendigvis at dobbeltdate er en dårlig idé. Du kan dobbeltdate, uansett om det er med din venninne, din kjæreste, et vennepar eller en fyr du ikke har møtt før.

Hvis dere har blitt enige om å dra på en dobbeltdate, mangler dere kanskje inspirasjon til hva dere kan gjøre. Under har vi samlet syv gode idéer til ting dere kan gjøre på deres første dobbeltdate. 

1. Klatring

Hvis dere er den aktive typen, kan dere dra på klatre-date! Det finnes mange forskjellige former for klatring, hvor dere kan klatre ute i skogen, på klatrevegg eller high-roping, som er en slags forhindringsklatring i høyden.

Dette blir garantert en annerledes date dere kommer til å huske. Sammen kan dere støtte dere på hverandre dersom klatringen blir litt tung, også selvfølgelig le av det sammen etterpå.  

2. Ølsmaking

Alkohol løsner alltid opp stemningen, så hvis dere er litt utilpasse ved situasjonen, er ølsmaking den opplagte daten. 

Samtalen vil helt sikkert gå litt lettere med noen glass innabords, og sjansen er stor for at dere ender opp på en morsom bytur. Hvis du ikke digger øl, selvom du har forsøkt å lære deg å like det, kan dere alltid dra på vin- eller ginsmaking. 

Ølsmaking dobbeltdate
Alkohol løsner alltid opp stemningen, så dra på ølsmaking på dobbeltdaten. © Getty Images

3. Escape Room

Å dra på Escape Room er blitt skikkelig populært de siste årene. Der blir dere kjent på en helt annen måte enn normalt, fordi dere blir tvunget til å tenke kreativt. 

Escape Room går ut på at dere blir låst inne i et rom, og kun slipper ut ved å løse ulike gåter innen tiden renner ut. Vi garanterer en morsom og annerledes date!  

4. Brettspillkafé

Det finnes mange spill som er morsommere med fire spillere. Derfor er det opplagt å dra på spillkafé hvor dere kan konkurrere mot hverandre i allverdens spill.

Dra ikke på denne typen date hvis du er en dårlig taper, da risikerer du litt klein stemning.  

5. Konsert

Det kan være en god idé å finne et band dere alle liker. Sjekk om bandet spiller konsert i hjembyen i nærmeste fremtid, og dra på konsert-date! 

Dersom dobbeltdating er litt utenfor din komfortsonen, kan denne typen date være midt i blinken for deg. Her får du nemlig mulighet til å planlegge litt frem i tid, som gir deg tid til å samle mot for å dra på daten! 

Koncert dobbeltdate
Saml jer mod til dobbeltdaten og arranger en koncert lidt ude i fremtiden. © Getty Images

6. Roadtrip

En roadtrip er en opplagt date dersom du skal teste om du matcher godt som reisepartner. Norge er fult av vakre steder dere kan kjøre til. Eller kanskje dere kan kjøre over Svenskegrensa for litt smågodt og snacks? 

Pakk eventuelt en digg piknik-kurv, så kan dere ta et hyggelig stopp på veien. 

7. Stand-up  

Hvis dere drar på stand-up sammen, er dere garantert en vellykket date. Dersom humor er viktig for deg i en partner, er denne typen date et riktig valg. 

Hvis dobbeltdaten går godt, og dere har samme humor, kan dere alltid avslutte kvelden med en god drink ute på byen.

Hvis ikke noen de ovenstående aktivitetene er noe for dere, er det kun fantasien som setter grenser. Eller kanskje det er nok og møtes over noen flasker vin? 


Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV