Brudepar
Uansett om du drømmer om bryllup eller er forlovet, så vil du elske disse profilene! © Getty Images

9 fantastiske Instagramprofiler du må følge hvis du vil gifte deg

Tid for bryllupsinspirasjon!

17. april 2019 av Rie Louise Kirkebjerg

Hvis du drømmer om å gifte deg en dag, eller hvis du allerede er forlovet, lover vi deg at du vil smile over disse pene bildene. Vi har nemlig samlet en rekke Instagramprofiler som med stor dedikasjon viser hvor nydelig et bryllup kan se ut. 

Selvom vi ikke selv har kommet til put a ring on it, elsker vi fortsatt disse profilene som er proppfulle med bryllupsinspirasjon. 

1. Sinnsyke bryllupskaker

Instagramprofilen ‘Modernweddingcakes’ er overfylt med ville og stilrene bryllupskaker som gir inspirasjon til desserten på bryllupsdagen - uansett om du liker pastellfargede kaker med roser eller karakteristiske bryllupskaker som den sorte på bildet.

2. Fantastiske selskapslokaler og skjønn inspirasjon  

‘Wedding.pages’ er profilen for deg som elsker luksus! Hvis du får en varm følelse i kroppen av å kikke på vakre, estetiske bilder, bør du virkelig scrolle gjennom denne Insta-feeden med en gang.

3. Dekorasjon er også nødvendig

Hundredevis av vakre blomster, overdådig borddekking og helt ville bryllupslokaler. Det er noe av det du kan glede deg til å se på profilen ‘Weddingdecorinspiration’. 

4. Fine hårfrisyrer til bryllupet

Hvis du vil ha inspirasjon til lekre festfrisyrer, finner du masse inspirasjon på ‘Weddinghairandmakeupartists’. 

5. Vakre brudekjoler

På utkikk etter en brudekjole? Kanskje du finner inspirasjon til din stil på ‘Brides_style’, en Instagramprofil fullspekket med veldig pene kvinner i like vakre kjoler.

6. Mer kjole-inspirasjon 

Det finnes naturligvis mange fler Instagramprofiler fulle av lekre bryllupskjoler. Bare se på ‘Weddingdresssesofficial’. 

7. Noe til hunden? 

Okay, denne profilen er bare såååå søt! Også for oss som ikke har hund.  

Se de fine bildene på ‘Weddingdogwear’.

8. Fin inspirasjon til brylluppet

På profilen ‘Bridesforlife’ kan du få inspirasjon for alt mulig til den store dagen. Profilen er en samling av flere bruders vakre bryllupsbilder.

9. Fantastiske bryllupsbilder samlet på ett sted.  

Instagramprofilen ‘Loverly’ er fylt med dødsfine og stilige bilder. Vi får helt ærlig lyst til å gifte oss med en gang... 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev her.

NYHETSBREV