© IStock

9 fine ting kjæresten din gjør for å vise at han elsker deg

De tre magiske ord kan ha mange former – husk å vær oppmerksom

18. januar 2019 av Amalie Blixt

Er du kjæreste med en mann, der han kanskje ikke bruker stor ord som "jeg elsker deg"? Det kan være at du begynner å tvile på at han elsker deg når han ikke bruker de tre magiske ordene. Men ikke dra forhastede konklusjoner. Det kan nemlig være at han viser kjærligheten til deg med små hverdagslige ting, som du kanskje ikke oppdager.

1. Han kysser deg til du sovner og han vet at du sover dypt. Selv om dere begge skal tidlig opp.

2. Han minner deg på at han tenker på deg. Han sender en melding i en travel hverdag, hvor dere kanskje ikke får sett hverandre så ofte som dere ønsker, og forteller at han tenker på deg eller for å spørre om du har hatt en fin dag.

3. Han handler inn din yndlingsrett eller favorittsnacks. Det betyr at han faktisk har hørt etter eller vært oppmerksom når du har gaflet i deg yndlingsretten din før. Vet du egentlig hva hans livrett er?

4. Han gir deg blikket. Det blikket som brenner av kjærlighet. Med et blikk kan han få deg til å føle deg som superwoman - fordi han synes du er vakker, deilig og fin.

5. Han lar deg velge film. Dette viser at han egentlig ikke bryr seg så mye om hvilken film dere ser, for han vil bare tilbringe tid med deg. Kanskje du har skjønt allerede at han ikke er like gira på å se "Beauty and the Beast" som det du er?

6. Han gir deg en stor og god klem når han ser at du har behov for det. Og hvis du hadde så behov for en klem at du begynner å gråte, så klemmer han deg hardere og lar deg får utløp for tårer og frustrasjon.

7. Han kan (nesten) ikke gå ved siden av deg uten å holde deg i hånden. Det er hører bare til og han vil gjerne utnytte hver mulighet for å vise hele verden at du er hans.

8. Han respekterer og tilpasser seg dine underlige vaner. Selv om han ikke bryr seg om at oppvasken blir stående en stund, så vet han at du ikke klarer å la det stå. Derfor aksepterer han det og tar oppvasken før han legger seg på sofaen.

9. Han gir deg komplimenter og legger armen sin rundt deg - foran andre. Selv om han kunne sagt det når dere ligger hjemme bare dere to, så velger han å si det foran deres venner, for han er ikke redd for å la alle vite at han er forelsket i deg.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold