Kvinner tiltrekkes av psykopater
Vi kvinner har (åpenbart) en forkjærlighet for menn med psykopatiske trekk... © A+E Studios, Alloy Entertainment, Berlanti Productions, Warner Horizon Television

Kvinner er mer tiltrukket av menn med psykopatiske trekk

Det er jo mildt sagt uheldig..

21. november 2019 av Simone Overgaard Aaberg

Ok, vi innrømmer at vi i begynnelsen tenkte at Penn Badgley var litt sjarmerende i rollen som stalker i Netflix-serien You - MEN da han raskt gikk fra kjekk bokhandler til megapsykopat tok det helt ærlig bort litt av gnisten!

Ifølge en ny undersøkelse fra Brock University og Carleton University er det dog (skremmende nok) ikke unormalt at kvinner blir dratt mot menn med psykopatiske trekk...


Kvinner tiltrekkes av selvsikkerheten

Årsaken til at vi tiltrekkes psykopatiske menn handler om de typiske egenskapene man finner hos psykopater. Blant annet er utseende, væremåte og høy selvtillit trekk de gjerne har til felles.

Mennene i studien som hadde mest psykopatiske trekk, var også den typen menn kvinnene fant mest attraktive.

Zac Efrons spiller psykopat
Zac Efron i rollen som seriemorderen Ted Bundy © COTA Films, Ninjas Runnin' Wild Productions

Det fungerer ikke på lang sikt

Nå kan menn kanskje tro at det er den psykopatiske veien de bør gå – men da må de tro om igen. For det virker muligens på kort sikt, men i det lange løp har personer med psykopatiske trekk ofte vanskelig for å passe inn i sosiale grupper, og de negative konsekvensene vil omsider veie opp for de positive!

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Meld deg på Stylistas nyhetsbrev.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold