Kvinne flørter på SMS
Scor han ved å flørte på SMS. © Getty Images

Sånn flørter du på SMS

Få hans telefon til å vibrere og hans hjerte til å banke...

11. juni 2019 av Mette Andrea Boesgaard

Innrømmelse: Sms'er kan være farlige – ingenting kan skape et problem mellom to som dater som et par ord som blir misforstått over melding.  

Få ham til å falle for deg over sms

Men meldinger er faktisk også glimrende kjærlighets-aggregater! En sms er nemlig en genial metode du kan bruke for å sjekke om du din utkårede er like keen på deg, som du er med vedkommende. Meldinger kan også krydre et gammelt forhold! Det handler bare om å bruke sms'ene på skikkelig god flørting! 

Er du klar til en sms-flørt? Så finn frem telefonen og les videre, vi gir deg nemelig våre beste råd til hvordan du bør flørte på sms! 

Kvinne sender sms
Få ham til at falle for deg over sms! © Getty Images

Tenk på timing

Du får størst suksess med din sms-flørting dersom du vet at mottakeren er i en situasjon hvor vedkommende har både tid og overskudd til å svare på dine hotte beskjeder.   

Unngå tidspunkter hvor du vet at vedkommende har det skikkelig travelt, men pirr han gjerne med en tekst på et tidspunkt du vet du kan nå han, for eksempel når han er ute med venner eller på toget.

Innen du trykker send må du huske at tidspunktet du sender beskjeden kan være like viktig som det du faktisk skriver i beskjeden. Hvis du sender en sms klokken to om natten i en litt beruset tilstand, sier du egentlig: “jeg har fått i meg et par drinks og jeg er litt tent”.

Sender du den samme beskjeden mandag morgen, betyr den heller “Jeg er en følsom sjel som syntes du er skjønn hele tiden - ikke bare etter 5 cocktails”.

Kvinne med telefon sender sms
Hvordan du scorer han over sms? Jo, nå skal du høre. © Getty Images

Ta det rolig

Åpne samtalen med et lett og uforpliktende spørsmål a la: “Hvordan gikk møtet på jobben/din eksamen/noe annet du vet at flørten har opplevd?” Det er en god start som gir deg mulighet for å føle deg frem og lure den utvalgte med på litt sms-flørting. 

Fortsett så flørten med komplimenter, kjærlig erting og frekke hentydninger. En annen måte å flørte på er å stille småfrekke spørsmål eller indikere at noe spennende kommer til å skje mellom dere. 

Velg ord med omhu

Humor er et herlig virkemiddel, men vær forsiktig når du bruker det i sms'er. Ironi og sarkasme kan man ikke lese, og dine ord kan dermed misforståes lett. Pass også på å bruke smileys og symboler (spesielt hvis du bruger ordboken på mobilen, den kan autocorrecte så du skriver noe helt annet enn du egentlig mener!) – de kan lett oppfattes helt annerledes enn sånn du egentlig tenkte. Dropp også forkortelsene – en forvirrende sms er ikke sexy i det hele tatt! 

Kvinne ler av morsom sms
Send flørtende beskjeder over SMS. © Getty Images

Vær munter

Fordi du ikke fysisk kan se personen du flørter med, kan intense meldinger lett virke klengende. Forsøk å holde sms'ene korte, lette og i en munter tone, og unngå for enhver pris kjedelige eller triste emner. 

Dobbeltsjekk nummeret

Før du sender en frekk beskjed bør du huske å dobbeltsjekke at du sender til riktig mottaker. Det høres kanskje åpenbart ut, men tenk så kleint det kan bli å måtte forklare onkelen din hvorfor du skrev at du vil slikke krem fra lårene hans...  

Kvinne som nettopp har sendt sms
Sjekk nummeret før du sender en flørtende sms © Getty Images

Flørt på SMS og vis at du vil ha han 

Hvis en sms får deg til å smile eller le, så skriv til flørten og fortell hvordan du reagerte! Han sitter langt vekk og kan ikke se reaksjonen din, så for å unngå at flørten på sms dør ut, bør du informere om din reaksjon. Det virker jo også skikkelig oppmuntrende og bekreftende å vite at meldingen falt i smak!

Seal the deal 

Morsom flørting, søte komplimenter og en god strategi vil forhåpentligvis resultere i at din sms-flørt ber deg ut på date. Dersom dette ikke er tilfelle: gjør det selv! Du har jo tross alt den perfekte innledningen: Du ringer bare for å si at du digget den forrige meldingen hans... 

Få det siste inne mote- og skjønnhetstips og nyheter om bloggere og kjendiser hver eneste uke! Les mer

NYHETSBREV