chiapudding
© Eirin Kristiansen

Eirins chiapudding

Eirin Kristiansen har dilla på denne supergode chiapuddingen for tiden! Få en sunn og god start på dagen - se oppskriften her.

24. april 2019 av Eirin Kristiansen

Etter påsken synes det jeg er godt å starte fresh med en god chiapudding til frokost. Rett og slett nyte et aldri så lite feel-good måltid som gir en god og frisk start på dagen! Jeg har vært fan av chiapuddinger i mange år, men akkurat nå har jeg dilla på denne rosa varianten med søte og syrlige bringebær!

© Eirin Kristiansen

Du trenger;

4 ss chiafrø
3 dl melk (jeg bruker Alpro med kokos)
Et halvt glass bringebær
1 ts honning

Slik gjør du; Kjør melk, bringebær og honning i en blender. Deretter heller du blandingen over chiafrøene i et glass, rører rundt og plasserer det i kjøleskapet over natten. Fort gjort å slenge sammen på kvelden, og vipps så har du ferdig, deilig frokost neste morgen! Topp gjerne med litt friske bær, granateple hvis du liker det, og eventuelt en dæsj med yoghurt. Chiafrø er proppfullt av fiber, antioksidanter, kalsium, Omega-3-fettsyrer.

.. Jeg spiste chiapuddingen min i tradisjonens tro denne søndagen med håret i dott, ansiktsmasken på og en stor kopp kaffe på siden. Fresh start! Nå skal leiligheten vaskes slik at det blir ekstra godt å våkne opp til mandag og ny uke. Håper dere har hatt en nydelig påskehelg og kost dere MASSE. Klem!

NYHETSBREV