Høstens hotteste festplagg - på budsjett!

Annette Haga viser frem sine favoritter!

21. oktober 2017 av Annette Haga

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Nå er det på tide å legge vekk blomstermønsteret og dra frem fløyel og glitter igjen. Med julebordsesongen i vente er det kanskje på tide å oppgradere høstgarderoben med noen kule festplagg? Jeg har plukket ut mine favoritter som du kan se under - til budsjettvennlige priser!

Jeg elsker sett - og dette i burgunderrødt er så fint! Du finer blazeren her og buksen her.

Et par sko kan virkelig løfte et helt antrekk, spesielt om du føler at du mangler det lille ekstra. Jeg elsker spesielt skoene til venstre - og fargen på paret i fløyel er helt fantastisk fin. Man må utnytte muligheten til å gå med åpne sko før snøen kommer!

En jumpsuit er alltid redningen for meg i en kleskrise, og det finnes så mange fine varianter! Begge disse er jo sorte, men likevel så forskjellige. Jeg digger ermene og de vide buksene på den til venstre - mens jumpsuiten til høyre er en klassiker som funker like bra også til hverdags.

Fullfør looken med en kul fuskepels! Her er tre favoritter jeg digger - den poppende fargen til venstre er perfekt til den lille sorte kjolen, den i midten er råfin til jeans og en topp, og den til høyre er tidløs og anvendelig til det meste.

Snittet på disse kjolene er så flatterende, og jeg digger stoffet! Hvilken farge foretrekker du - mørkegrønn eller sølv? Det beste er prisen, på 399!

En annen kjole jeg elsker er denne - i superdigg fløyelsstoff! Jeg elsker den fine passformen og hvor komfortabel den er å ha på.

Nelly.com har en veldig kul kampanje for tiden med massevis av 80talls-inspirert festmote. Klikk deg inn her og la deg inspirere!

NYHETSBREV