© Bik Bok

Bik Bok x Elsa Hosk

I samarbeid med Bik Bok har den svenske supermodellen og it-jenta Elsa Hosk designet en kleskolleksjon.

7. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Stilen er leken og girly, og i pressemeldingen står det at inspirasjonen bak kolleksjonen kommer fra en blanding av Hosks personlige stil og vennenes New York-stil.

– “Jeg hadde vennene mine i tankene da jeg designet denne kolleksjonen. De har alle en inspirerende og unik stil, så jeg prøvde å lage plagg som alle ville elske”, sier Elsa Hosk i pressemeldingen.

Elsa Hosk er født og oppvokst i Sverige, men flyttet til New York for å jobbe fulltid som modell.
Sammen med supermodeller som Gigi og Bella Hadid, Kendall Jenner og Adriana Lima, er hun en av de mest kjente Victoria`s Secret-englene.

ELSKER RIMELIG MOTE

Det er ikke første gang hun jobber med Bik Bok. I 2005 var hun kampanjemodell, men denne gangen har hun vært med på hele designprosessen.

– “Jeg elsker design, og jeg elsker rimelig mote. Jeg ville at denne kolleksjonen skulle føles eksklusiv blandet med vintage innslag for å skape en personlig vri. Jeg har ikke sett at dette finnes tilgjengelig for jenter til disse prisene, så det var en veldig spennende utfordring for meg”, sier hun i pressemeldingen.

Kolleksjonen inneholder av alt fra basisplagg med kule detaljer og print, til søte, romantiske kjoler, og et cordfløyelsett i rosa. 

Bik Bok x Elsa Hosk blir lansert i utvalgte butikker og på bikbok.com 28. september.
Prisene varierer fra 149 kroner til 699 kroner.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold