© Eleven, Gettys

Budsjettguide til høstsminken

Guide til høstsminken

28. august 2014 av Gita Simonsen

Høsten trenger ikke være grå og kjedelig, vi har samlet opp en rekke rimlige produkter og gode tips som skal gi deg en fresh høstlook. 

Les alt om høstens største motetrender her.

Nudes

Lepper i nude-farger er en must-have denne høsten. Hold deg unna farger som er for hvite, da kan du risikere og nesten se litt død ut. Gå for farger med et hint av rosa, fersken eller brunt, for å flatere din hudfarge- lys, medium eller mørk. Pass også på å ha en matchende liner som markerer leppene. 


Shop looken: 

1.  Collistar Gloss Design 82,- 

2. NYX Butter lipstick 69,- 

3. Debroah Hydracolor 41,- 

4. Revlon Colorburst 108,- 

5. Make Up Store - Lipstick Collection Dream 302,- 

 

Metallic smokey 

Smokey-eyes er noe som aldri går helt av moten, og denne høsten har vi sett spesielt mye av det på catwalken og den røde løperen. 


Shop looken: 

I enhver sminkepung er man nødt til å ha en eyeliner. Vi har sett det på catwalken til både vinter- og høstkolleksjonene. Ønsker du rette linjer med en våtliner, en "smudge-look" med en kajal, eller hva med begge deler i en geleliner? Oppdater eyelineren med en ny variant!

Shop looken: 

1. Boots Stay Perfect Liner 60,-  

2. Make Up Store Cake Eyeliner 168,- 

3. Clarins Crayon Long-Lasting Eyepencil 150,- 

4. Isadora Gel Eyeliner 108,- 

5. Clarins 3-dot liner 180,- 


Glød i huden

En hud som ser litt friskere ut enn den pleier på vinteren er aldri feil. Vi kan ofte føle at fargen forsvinner litt etter sommeren og at vi ser grå og kjedelige ut. Få en mer glødene look med en highlighter som du legger over kinnbeina. 

Shop looken:

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold