© Eurosko

Celine Aagaard har designet sko for Eurosko

I dag lanserer Eurosko den eksklusive samarbeidskolleksjonen "Eurosko x Celine" med Celine Aagaard.

30. august 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Celine Aagaard har tidligere vært ambassadør for Eurosko, men har denne gangen vært med på å designe skoene.

Kolleksjonen består av 6 hverdagsfavoritter "med det lille ekstra", og Aagaard har tatt utgangspunkt i sko hun selv manglet i garderoben, og som hun ikke fant i butikk.

– Dette er sko som er "typisk meg". De er kule, klassiske, men med kule detaljer, og de er skikkelig gode å gå i, forteller hun. 

PERFEKTE HØSTSKO

Aagaard har designet seks stilige og anvendelige modeller som er perfekte for høsten.

– Jeg har alltid elsket sko og drømt om å designe min egen kolleksjon. Det var viktig for meg at de skulle bli kule, men også noe folk vil gå med.

Hun har flere favoritter; de sorte, lave ankelstøvlettene med litt spiss tå og glidelås foran, de lave Chelsea Bootsene med butt tå og, ikke minst, de hvite "ultimate party-skoene".

– Jeg elsker kule boots og det er det jeg går oftest med selv for tiden. De er enkle å style og går til alt. Men jeg bare måtte ha med et par hvite sko i kolleksjonen, og de er jeg veldig fornøyde med, sier hun.  

ET STEG VIDERE

Eurosko har lenge hatt lyst til å gjøre et design-samarbeid og etter å ha jobbet tett med Celine i to år var dette er naturlig steg videre.

“At vi valgte Celine Aagaard som vår gjeste-designer var et naturlig valg, som en videreutvikling av vårt allerede gode samarbeid. Vi er veldig stolte over resultatet og ser frem til å se hvordan kolleksjonen blir mottatt ute i butikk”, skriver de i pressemeldingen.

Kolleksjonen er i butikk fra i dag, med priser fra 1199 til 1499 kroner. 

STYLISTAS FAVORITTER

Våre favoritter er de klassiske, sorte ankelstøvlettene med litt hæl og den sorte, semskede varianten av de hvite skoene. 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold