© Annijor, produsentene

Enkle hårfrisyrer

Enkle hårfrisyrer

3. februar 2017 av Kristine Bruerberg Karlsen

Enkelte dager er det vanskelig å stå opp, spesielt nå når det fremdeles er mørkt ute. Da frister det ikke å dusje, finne frem varmeapparater eller bruke mye tid på håret generelt. Heldigvis finnes det flere videoer som viser hvordan du kan få en chic hverdagsfrisyre uten for mye styr og stress. De fleste frisyrene er enkle, tidsbesparende og produkter du ikke har fra før. 

Vi har plukket ut fire forskjellige stiler som passer perfekt til den travle hverdagen.


The bun

Toppen, dotten, knuten, donut, bibliotekaren - kjært barn har mange navn. Når håret er i veien og må vekk. Ikke like mange er så begeistret for å gå ut døren med håret samlet på toppen av hodet, men det kan enkelt løses ved å gjøre frisyren et par hakk mer elegant. Heldigvis finnes det flinke folk som kan vise deg hvordan.

Flette

Jenter lærer å flette hår omtrent før de kan snakke, men det er ikke dermed sagt at kreasjonen de får til egner seg til daglig bruk. For en stilig og bohemsk frisyre du enkelt får til på en dag du ikke gidder dra frem verken rettetangen eller hårbørsten, er det et par triks du bør kunne før du setter i gang.


Mer hårinspo:  

Stram hestehale

Ok, denne trenger du kanskje en hårbørste til. Men vi lover at frisyren er både enkel å lage, og vil se ut som noe du brukte minst en halvtime på når du er ferdig. Stram hestehale er super-in denne sesongen, så du kommer lett unna med et morgentrøtt tryne når håret er helt "on point". Se flere


Fransk flette

Frisyren for den dagen der du virkelig ikke gidder å ha noe som helst med håret å gjøre. Man bruker gjerne litt tid på en fransk flette, men den kan også bli en rutine du kan gjøre i søvne når du først har lært deg teknikken. Frisyren kan fint brukes på fest, og er en vinner hvis du for eksempel skal ut å danse.


Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold