© Getty Images

Få moteinspirasjon fra TV-serier

Mote-inspo fra TV

11. juli 2016 av Charlotte Sørvald

 

Trenger du litt inspirasjon? Et av de beste stedene å finne inspirasjon til garderoben er kanskje på TV. Vi har samlet de TV-seriene du garantert vil bli inspirert av, og som er kule å se uansett.


GIRLS

Om du er i tidlig 20-årene og kanskje student, er dette den perfekte serien for litt garderobe-inspo. Vi er veldig fan av Marnie (spilt av Allison Williams) sin klassiske og feminine stil, men det er også mange andre karakterer i serien som er verdt å stjele ideer fra. 

Gossip Girl 

Er du en Blair Waldorf eller en Serena van der Woodsen? Eller kanskje en Jenny Humphrey? Det er mange forskjellige stiler å stjele ideer fra i den populære serien Gossip Girl. De preppy skoleuniformene og elegante Hamptons-kjolene kan gi inspirasjon til en fresh sommergarderobe, så om du ikke skal se på serien for sladderets skyld, så se på det for moten! Det er i tillegg masse kul inspo til kjæresten, så kanskje du får lurt han til å se på også (hint: "I´m Chuck Bass").Mad Men

Menn i mørk dress er en god grunn til å se denne serien, men det er også masse kul inspirasjon til jenter. Historien er basert på et reklamebyrå som vi følger fra tidlig 1960 til 1970, så forvent høy blyantskjørt-faktor i de første sesongene. Vi elsker Betty Draper, Peggy, Joan Harris, Sally og Megan! For mer om 60-tallsmoten og moten gjennom tidene, les her

 

Sex and the City

Hvilke av karakterene er du i denne serien? Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda har alle forskjellig stil. Carrie er den litt "freakete", Samantha er "utfordrende", Charlotte er den "klassiske" og Miranda er litt mer "casual". Serien begynner å bli noen år, men det er mye inspirasjon å finne uansett - alt er jo lov nå, eller hva!? Det er i hvertfall ikke mangel på 90- og tidlig 2000-tallsinpirasjon fra denne serien. 

Downton Abbey

Denne serien er litt mer for de spesielt interesserte kanskje. Serien er full av nydelige kjoler fra tidlig 1900-tall, og kan være en fin inspirasjon til kostyme party, eller for garderobe-detaljer.


The City

Vi husker vel alle Whitney Port fra serien The City (og The Hills). Hun er alltid fresh, og vi elsker hvordan hun mikser og matcher antrekkene sine! Stilen til jentene er super "city-chic" og det er endeløs inspirasjon å hente fra alle jentene i den New York-baserte serien.Olivia Palermo, som også er med i serien, er blant annet en av våre inspirasjonsfavoritter!Vil du ha alle Stylista-nyhetene direkte på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev!
Top Model 

I de forskjellige Top Model programmene (USA, Australia, osv..) er det masse kul inspirasjon. Det er ikke bare deltakerne som ofte har kul stil, men det er også mye å hente fra de forskjellige oppdragene og shootsene de har gjennom sesongen! 
Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

PSSST! Vi er på snapchat; stylistano!

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold