Gjør kroppen sommerklar med detox

Sommerklar kropp med detox

25. mai 2016 av Kommersiell redaksjon

(Annonsørinnhold) 

Etter en lang vinter er det på tide med en aldri så liten detox. Slik gjør du huden din sommerklar på 1-2-3.

Sola skinner, de tykke vinterklærne pakkes bort, og vi er snart klare for lette sommerantrekk. Men før det kan det være nødvendig med en liten ”vårrengjøring” av kroppen. Etter en lang vinter hvor kropp og ansikt har vært innpakket, kan disse tipsene være akkurat det du trenger. Her er noen av de viktigste stegene til en sommerklar kropp.


Fjern døde hudceller

For å fjerne døde og tørre hudceller, er det bare én ting å gjøre: eksfoliering. Pass på at du har en god kroppsskrubb og gjerne en skrubbeklut, og sett av ca 15 minutter i dusjen for en grundig skrubb av hele kroppen. Jobb ekstra på hælene og knærne, samt albuer, armer og skuldre som er ekstra eksponert når solen stikker fram.

Sliten og gusten vinterhud får et hurtigvirkende løft med nye Charcoal Rescue Masque fra Dermalogica som dyprenser, klarner og gir nytt liv til alle hudtyper. Masken inneholder ingredienser som trekker ut overflødig talg og urenheter, reduserer synligheten av porer og har en beroligende effekt på rødhet. Med synlig effekt på aldringstegn, utbrudd og sensitivitet, er dette helte-produktet ideelt for alle som ønsker seg sunn og glødende hud til sommeren.


Tilfør huden rikelig med fukt

Etter en runde med eksfoliering i dusjen, legg et tynt lag med en blanding essensielle oljer over hele kroppen og avslutt med en deilig fuktighetskrem. For en fin sommerglød, kan du også legge et tynt lag med selvbruningskrem om nødvendig.

For ansiktet er det nå på tide å ta fram fuktighetsboostere, fuktighetssprayer og lettere fuktighetskremer. Kombiner gjerne disse produktene med produkter som både stimulerer cellefornyelsen og tilfører huden viktige antioksidanter. 

Daily Resurfacer fra Dermalogica er et perfekt «vårkur-produkt» til bruk under fuktighetskrem. Disse «peelingpadsene» vil ved hjelp av fruktsyrer stimulere cellefornyelsen og fjerne gusten hud, mens antioksidanter fra grønn og rød te vil beskytte og pleie huden. Resultatet blir en supermyk og glatt hud, med en fantastisk glød. 

Til slutt et ”quick-fix triks” for å gi glød til tørr vinterhud. Avslutt hudpleierutinen din med en primer som binder masse fuktighet, samtidig som den «hvisker ut» porer og ujevnheter. 

HydraBlur Primer fra Dermalogica reduserer synligheten av porer, matter fet glans og gir deg en glatt og silkemyk overflate med naturlig glød.

Lyst på en profesjonell detox og fuktbehandling? Finn din hudterapeut her.


Detox for hele kroppen

Skjønnhet kommer også innenfra! Hva du putter i deg er avgjørende for effekten på hud og kropp. Reduser mengden stimulerende stoffer som koffein, alkohol, sjokolade, røyking etc. Unngå i så stor grad som mulig ferdigmat, raffinert sukker og ”junk food”. Spis friske grønnsaker, frukt, fet fisk, nøtter og hvitt kjøtt. Spis så lite meieriprodukter som mulig, særlig dersom du plages med pollenallergi og bihuler midt i pollensesongen, meieriprodukter er nemlig slimdannende. Drikk mye vann, ferskpresset juice og urte-te. Og hva med drikke trekull juice i tillegg mens du lar trekullmasken virke?

Bruk koden STYLISTA2016 for 30% rabatt på alle Dermalogica-produkter! (Varighet 25.mai t.o.m. fredag 27.mai).


Lyst på profesjonell detox og fuktbehandling? Bestill her!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold