© Produsentene

Høstens hotteste ryggsekker

Høstens ryggsekker

17. august 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Ungdommelige 90-tallstrender er nå tilbake, og med følger den udødelige ryggsekken. Du har garantert eid en en eller flere, og den var din faste følgesvenn frem og tilbake til skolen hver dag i flere år. 

Les også:

Slik holder du deg fresh gjennom hele skoledagen

Valget av skolesekk var stort; den skulle tross alt henge på ryggen din og representere din stil. Dessuten vil kanskje ikke det du digget i første klasse være likt kult i tredje klasse, så derfor måtte du tenke deg nøye om før den store beslutningen måtte tas. Vi husker vi dro med oss forledrene våre rundt i alle byens bokhandlere, slik at man kunne se alle valgene man hadde. Norli hadde slettes ikke de samme sekkene som Notabene!

Nå ønsker vi oss en sekk som ikke er fullt så praktisk og barnslig. Nå skal sekkene være kule, chic, små eller feminine, og romme like mye som en vanlig veske. Nå finnes det også nettbutikker hvor du kan finne den perfekte, men blant andre H&M, Monki og Zara har ganske kule varianter til en OK pris. Vi har funnet fram et par vi digger, så enten du skal tilbake på skolebenken denne høsten eller om du ser etter et annerledes tilbehør i garderoben, så håper vi du finner en sekk du kan være stolt av. 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold