Slik kler du deg i ruter.
© Instagram/Camille Charriere, Getty Images

Kle deg i trendy ruter

Moteukene er stappfulle av inspirasjon, og denne sesongen har vi sett MYE til de klassiske rutene. Her får du inspirasjon og tips til en av årets store trender.

12. mars 2018 av Charlotte Sørvald

Vi blir helt forelsket i alle de nydelige fargene, printene, mønstrene og silhuettene som har blitt vist under moteukene denne sesongen. Én trend som vi har sett (og kommer til å se) mye av denne sesongen, er de gode, gamle rutene – i alle mulige varianter.

Rute-mønsteret har eksistert så lenge vi kan huske...og enda MYE lenger enn det. Allikevel er det noen sesonger hvor de tradisjonsrike rutene utmerker seg litt ekstra.

Selv om vi ofte ser rutene i de klassiske variantene, og gjerne matchet med ensfargede plagg, så finnes det uendelig med kombinasjoner. Ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige farger og rute-varianter! 

Inspirasjon

La deg inspirere av designerne og IT-jentene:

Chanel 

Det er alltid stor spenning før visningene under moteukene, men de siste årene har det vært vel så mye oppmerksomhet rettet mot gjestene. Fashionistaene stilte opp på denne sesongens Chanel-show iført...klassiske ruter såklart!

Rutete skjørt.


© Getty Images

Darja Barannik

More is more! Her har norske Darja Barannik mikset to forskjellige rute-print. Det er det som er så kult med ruter – du trenger ikke å nøye deg med én type eller farge. Miks og match, og finn din favorittkombinasjon. 

Wrapped up in Paris ☃️ #parisfashionweek

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Dior

Flere av looksene under Dior-showet (høst 2018/2019) er dominert av ruter. Kolleksjonen er i hovedsak inspirert av studentopprør på slutten av 1960-tallet, og er en slags hyllest til feministiske protester opp gjennom historien. Vi gleder oss til høsten allerede, men rutene begynner vi med allerede nå! 

Se hele kolleksjonen her!

Camille Charriere

Den fransk-engelske bloggeren har her gått for en ullcardigan med rutete mønster til en beige Burberry-jakke. Rutene inne i jakken står i kul kontrast til de større rutene på cardiganen – et perfekt eksempel på at det går an å mikse mønster. I tillegg topper hun looken med en blomstrete veske i samme gultoner. Helt perfekt. 

My arriving late vs. arriving on time walks (👉🏼swipe) PS: #alwayslate

A post shared by Camille Charrière (@camillecharriere) on

Shop trenden 

Blazer med ruter.
Kjole med ruter.
Bluse med ruter.
Bukse med ruter.
Bluse med ruter.
Skjørt med ruter.
Kjole med ruter.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOKOG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold