© Eric Josjö, Lindex

Lindex Pink Collection 2017

Oktober og rosa måned står for døren og i år vil Lindex støtte kampen mot brystkreft med en eksklusiv loungewear-kolleksjon hvor 10 prosent av salget går til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon og kreftforskning.

29. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Lindex Pink Collection 2017 er en nydelig loungewear-kolleksjon med plagg i utsøkt kvalitet. Vi har lyst på absolutt alt. Og spesielt det grå settet i kasjmir. 10 prosent av omsetningen går til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon og kreftforskning, i tillegg gir Lindex 1 krone per solgte bh i oktober til aksjonen. 


VAKRE PLAGG FOR EN FLOTT SAK


Kolleksjonen består av 18 plagg. Blant annet en hvit silkeskjorte, rosa morgenkåpe i antikkrosa fløyel og lekkert undertøy i ulike rosatoner og sort. Kolleksjonen inkluderer også en myk protese-bh.

— "Vi ønsket å skape vakre plagg for en flott sak. Denne loungewear-kolleksjonen er fremstilt med et fokus på harmoni og velvære. Den byr på elegante og minimalistiske silhuetter og delikate detaljer, i en nydelig fargeskala fra lys rosa til vinrødt", sier designsjef i Lindex, Annika Hedin.

Genser i kasjmir, 999,-// Bukse i kasjmir, 999,-

Morgenkåpe, 599,-// Bukse, 349,-

Bh, 249,-// Truse, 129,-

ROSA ARMBÅND

Årets rosa armbånd, Pink Bracelet, består av en gullenke pyntet med en vakker rosa sten. Hele overskuddet fra salget av armbåndet vil bli gitt til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

— "Lindex er en stolt hovedpartner til Rosa sløyfe-aksjonen gjennom ulike aktiviteter. Dette er noe som engasjerer oss. De fleste av våre kunder og medarbeidere er kvinner, derfor er det å øke bevistheten og støtte kampen mot brystkreft en hjertesak for oss", sier markedssjef i Lindex Norge, Nina Haugen.

Kampen mot brystkreft er en viktig del av Lindex sitt samfunnsengasjement, og gjennom årene har innsamlingen på nærmere 30 millioner kroner bidratt til både å støtte kreftforskning og til å øke bevisstheten rundt denne sykdommen.

De symbolske Rosa Sløyfe-produktene vil være å finne i alle butikker og på lindex.com fra uke 40. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV