Nelly charter
© Nelly

Ny Nelly-kolleksjon ute nå!

...og kampanjen er frontet av "our very own" Cornelia Grimsmo! Sjekk ut de fresh bildene her.

7. mai 2018 av Charlotte Sørvald

Du har sikkert allerede fått det med deg (Instagram-boom), men på fredag var det duket for Nelly-fest på den franske rivieraen. I forbindelse med den nye sommer-kolleksjonen var influencere, artister, skuespillere, youtubere og Nelly-kunder invitert til Cannes på en skikkelig sommerfest – helt utenom det vanlige. Festen ble holdt på den nydelige villaen Palais Bulles (location til blant annet Dior Cruise 2016), og vi kan med hånden på hjertet si at dette er et av de fineste stedene vi har vært (ja, vi var så heldige å få være med). 

Du kan jo dømme selv, for nå har også bildene fra den fine kolleksjonen kommet! 

Kolleksjonen er inspirert av ørkenbyen Palm Springs i California. Den er mer eller mindre dominert av "retro glam", med matchende sett, korte topper, høyt liv og tilbehør i gull. Her er det rett og slett luksus, luksus og mere luksus som står på menyen, og den franske rivieraen kunne dermed ikke passet bedre for akkurat denne kampanjen. Den kjente fotografen Slim Aarons er også en stor inspirasjon for denne kolleksjonen. Hans siste fotografier er stort sett dominert av celebre personer i glamorøse settinger.

Vi har snakket med designeren bak den spennende, nye kolleksjonen, og spurt henne litt om inspirasjon, farger og stemning: 

Hvorfor har du valgt å bruke Palm Springs som inspirasjon for denne kolleksjonen?

- Varmen, lyset og fargene. Store bassenger for late dager i solen og "pool parties". 

På hvilke måter har du brukt Slim Aarons som inspirasjon for denne kolleksjonen?

- Som Aarons beskrev sin kunst "fotografere attraktive mennesker som gjør attraktive aktiviteter på attraktive steder” er veldig beskrivende for det Instagram-samfunnet vi lever i dag. Tyngden av å vise noe fra en uretusjert virkeligget tatt i stunden. Dette har inspirert hvordan vi vil vise frem kolleksjonen.

Hvorfor tror du at Jetset livet var en så stor fascinasjon for Aarons, og hvorfor tror du det kan være så fascinerende for mange i dag?

- Muligheten til å reise, lykke og fester var en slags realitetsflykt og personlig flukt fra tøffe øyeblikk i Aarons liv (som fotograf under andre verdenskrig). Jeg vet ikke om det er selve jetset livet som fascinerer mange, men det er noe med opplevelsen av å reise, se nye steder og møtet med mennesker. Eksklusive high-end merker som Gucci, Fendi, LV har blitt gjenopplivet, og er nå trendy igjen for et yngre publikum. 

På hvilke måter utstråler kolleksjonen luksus?

- Det utstråler luksus ved å være "avslappet" i sin enkelhet med et par brede bukser, mini topp og glitrende solbriller. men også den luksuriøse utstrålingen av å ha på seg en skreddersydd dress og sandaler. Samlingen er veldig retro 80-tallet og 90-tallet, og fargene gir en luksuriøs Palm Springs-følelse.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV