Oslo Runway åpne show
© Oslo Runway

I morgen starter Oslo Runway – dette kan du få med deg

Noen visninger er åpne for alle!

13. august 2018 av Charlotte Sørvald

I morgen braker det løs med Oslo Runway, og vi gleder oss til å se hva som kommer til neste år! Vi skal selvfølgelig rapportere videre.

Les også: Her er noen av våre favoritt-antrekk fra Oslo Runway i januar. 

Selv om noen av showene er lukket, finnes det noe som alle kan delta på. Hvis du har lyst til å få en liten bit av moteuken, så oppfordrer vi deg til å gå på det du kan – det er jo superspennende å få med seg hva som kommer av trender. 

For masse inspo og spennende designere, besøk «Creators Cosmos» på Bankplassen! Oslo Runway har gitt designerne frie tøyler til å lage sine egne universer, så her blir det garantert mye spennende å se. 

Designere som vil være til stede under Creators Cosmos er, blant andre Since Oslo, Villoid, Johaug, Kari Traa, Esmod – og mange, mange fler! 

Creators Cosmos kan du besøke på Bankplassen 4 i Oslo tirsdag 14. august kl 11.30 - 18.00, og onsdag 15 august klokken 11.30 - 18.00. 

I tillegg til Creators Cosmos på Bankplassen, vil Pia Tjeltas visning i Nedre Slottsgate være åpen for alle! I samarbeid med Promenaden Fashion District, skal Tjelta ha sin aller første visning onsdag 15. august, kl. 15:30 – dette bør du få med deg! OBS: Vær tidlig ute– det blir garantert mye folk.    

Oslo Runway åpent for alle.
© Julie Pike

FØLG OSS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold