Designervesker på budsjett.
© Annette Haga

Nettenestea er ferdig med designervesker

– Fine ting kan gi en kortvarig god følelse, men det går jo over på rekordtid.

3. august 2018 av Annette Haga/Charlotte Sørvald

Tidligere denne uken skrev Annette Haga at hun er "ferdig med designervesker", og at hun fra nå av, heller bruker pengene sine på noe annet. Samtidig skriver hun at hun ikke angrer på de hun allerede har kjøpt, men at det egentlig bare er en materialistisk ting, som vi ikke trenger. I innlegget skriver Annette: 

Jeg har kjøpt meg en nye veske! Og det fikk meg til å tenke på designervesker, og at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å kjøpe en igjen.

Jeg husker faktisk ikke hvilken det var jeg kjøpte sist, men jeg har jo en liten samling fra årene 2010-2016. Jeg ser mange fine vesker overalt som jeg ikke hadde sagt nei til, men jeg har allerede brukt så altfor mye penger på det… Og det er helt ok, for jeg kjøpte dem da jeg hadde en mye bedre månedslønn enn jeg har i dag – og på den tiden hadde jeg egentlig bare meg selv å tenke på. Men man blir jo virkelig ikke lykkelig av ting, tipper heller det er sånn at man kan kjenne seg ulykkelig dersom det er massevis av ting man har lyst på, som er uoppnåelige. Nå snakker jeg såklart ikke om de basic tingene alle trenger, men alt det materialistiske man fint kan klare seg uten. Fine ting kan gi en kortvarig god følelse, men det går jo over på rekordtid. Og da er det kjipt å tenke på at man egentlig kunne ha brukt pengene på noe annet.

Se resten av innlegget her. 

(Artikkelen fortsetter under bildet) 

© Annette Haga

Annette skriver også i innlegget at det finnes SÅ mange fine vesker, som ikke koster tusenvis av kroner. Her er noen eksempler på nettopp det. Lyst på mer inspirasjon? Her finner du også noen fine minivesker. 

Under har vi funnet noen fine perlevesker (som den Annette har på bildet – fra Mango), som ikke koster så mye. 

Perlevesker på budsjett: 

© Produsenten
Perleveske
© Produsenten
Perleveske
Perleveske

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold