© Privat, produsentene

Redaksjonens månedlige ønskeliste

Sommerønskeliste

1. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Vi i Stylista ønsker deg en herlig sommer, og håper du titter innom siden vår i løpet av ferien. Vi kommer til å ha like mye interessant og nye saker som vi alltid har, og enda litt til.

Her er våre ønskelister for sommermånedene - om de blir oppfylt eller ikke er en annen sak :)

Les også:

Hvem i vennegjengen er du? Ta testen!

Julie MarlEn, innholdsansvarlig

Solbriller, Celine, 2 248,- // Jeg har lenge vært på jakt etter nye solbriller og nå er det disse fra Celine som står øverst på lista. Det er så kult med skilpadde-mønster! Jeg kjøper sjeldent solbriller og legger litt penger i de for å få kvalitetsglass og en infatning som ikke blir fort ødelagt. 

Blossom Cover, Nails Inc., 179,- // Jeg elsker alt fra Nails Inc. og tror at denne søte lakken blir lekker på både fingre og tær i sommer.

T-skjorte, T by Alexander Wang, 930,- // Jeg er alltid på jakt etter den perfekte hvite t-skjorta og tror denne fra Wang kan gjøre susen.

Badedrakt, Phax Swimwear, 891,- // Badedrakt er super-hot! Og jeg ønsker meg denne perfekte, sorte badedrakten til sommerferien. Den skal styles med en diger solhatt og selvfølgelig lag på lag med faktor 50. Ta vare på huden i sommer!

Sandaler, Moheda, 930,- //  De perfekte 70`s sandalene! Passer til alt! 

Kaja, produktsjef

Solbriller, Ray Ban, 1 384,-  //  Jeg mister lett solbrillene mine, så jeg må hele tiden ha nye. Disse har jeg gjerne på nesa i sommer. 

Lærskjørt, Cigno Nero, 1 795,- // Om sommeren vil jeg gjerne ha lyse farger, så dette skinnskjørtet er perfekt til en hvit t-skjorte og pumps på jobb.

Badedrakt, Rare London, 449,- // Digger badedrakttrenden og denne var for søt!

Buksedrakt, Dorothy Perkins, 449,- // Elsker lyserosa og elsker elegante buksedresser! Denne har 2 in 1!

Sandaler, Carvela, 1 595,- // Ååå, fine sko! Tenk deg disse på sommerfesten eller på middagen ute en varm sommerkveld.

Joggesko, Aldo, 350,- // Disse ser deilige ut samtidige som de er trendy. Jeg bruker gjerne disse til og fra jobb eller en søndag traskende med en kaffe i hånden.

Charlotte, intern

Shorts, Vero Moda, 299,- // Hvite blonder slår aldri feil, og spesielt ikke på sommeren. Denne shortsen kan dresses både opp og ned - superfin!

Sandaler, Asos, 230,- // Jeg blir aldri lei av leopard-mønster og aldri lei av sko! Disse enkle sandalene er helt supre til varme sommerdager til både bukser og kjoler.. Elsk!

Toalettmappe, Love Moschino, 549,-  // Jeg er på jakt etter den perfekte toalettmappen som jeg kan putte alt rotet mitt i. Denne lekre, toalettmappen fra Love Moschino er jo midt i blinken!

Solbriller, Philip Lim, 1 911,- // Jeg bare elsker disse solbrillene fra Philip Lim! Man trenger alltid et ekstra par med solbriller, vel?

Kjole, Urban Outfitters, 404,- // Denne søte cutout-kjolen er perfekt til storby-ferien jeg skal på i sommer. Jeg eier ingen andre mint-grønne plagg men denne syns jeg var veldig søt!

Kristine, INTERN

Solbriller, Quay Australia, 379,- // Quay-merket er blitt superpopulært, og jeg må si meg bitt av basillen. Disse er så originale og kule og BILLIGE, ikke minst!

T-skjorte, Sparkz, 299,- // Jeg skal være den første til å innrømme at jeg er veldig, veldig glad i hvite klær på sommeren. Det forutsetter naturligvis at jeg gidder å sitte ute i sola lenge nok til å bli brun, men det er en annen sak. Denne t-skjorta gleder jeg meg til å bruke etter et par sol-økter!

Sneakers, Superga, 995,- // Joggesko med blonder eller mesh- detaljer eeeer så fint! Disse var ikke så dyre heller!

Kjole, Free People, 1 495,- // Jeg har forelsket meg i merket Free People, og denne kjolen er en av mine favoritter. Ryggen er åpen, med et par flettedetaljer i kryss. Perfekt til en hagefest!

Veske, NLY Accessories, 399,- // Har ikke lagt fra meg farger helt, og jeg er heller ikke ferdig med vårens store 70-talls trend. Denne vesken er så kul!


Les også:

Sommerens solbriller til ditt ansikt

Les også:

Sesongens kuleste it-sandaler

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram! 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold