Kari Traa Sneakers
© Kari Traa

Se den nye skokolleksjonen til Kari Traa

Endelig har det populære sportsmerke lansert sneakers!

5. september 2018 av Mathilde Sundal

Kari Traa er Europas raskest voksende sportsmerke for kvinner og har gått fra å være et ullundertøysmerke til å utvikle seg med kolleksjoner innenfor trening og utendørsbekledning, og i august lanserte de for første gang en kolleksjon med sneakers!

Kampanjen kalles «Run the Show» og handler om å skape sko som er så komfortable og frigjørende at jenter kan fortsette å leve aktive og hektiske liv, og gjøre akkurat det de føler for, når de føler for det. Kampanjen frontes av danseren og TV-profilen Mona Berntsen.

Mona Berntsen: Kari Traa Sneakers
© Kari Traa

Kolleksjonen består av syv ulike par eksklusivt for jenter. Skoene kommer i to ulike modeller, «Fres» og «Fus». Hvor Fres beskrives som den perfekte skoen for en hektisk hverdag og Fus som en lett, komfortabel og stilig sko for alle dine daglige aktiviteter.

Kari Traa Sneakers
© Kari Traa

– Vi har lenge fått høre fra mange av jentene som bruker klærne våre at Kari Traa-sko står på ønskelisten deres, så det er med stor glede vi endelig kan presentere resultatet, skriver markedssjef i Kari Traa Sissel Himle i en pressemelding.

Skoene kommer i både sort og hvit, men også i flere forskjellige farger som kan lyse opp en mørk høstdag!

Kari Traa Sneakers
© Kari Traa

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold