© Produsentene, Annijor, Cathinthecity, Eirin Kristiansen, Getty Images

Sesongens fineste kåper

En varm og stilig kåpe er et must i garderoben denne sesongen og vi har selvfølgelig funnet de fineste for deg.

6. november 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Nå er det tid for å pakke seg inn i store varme kåper. Den klassiske, sorte og maskuline kåpen funker til alt, både fest og hverdag. Den brune er perfekt i kombinasjon med andre nøytrale farger og ton i ton. I tillegg er det nye trender hvert år som vi kan kaste oss på og i år er det statement-kåper i rosa, rød, med dyreprint eller fuskepels. Den Annijor har på seg på bildet over er fra Nelly.com og er helt fantastisk. 

Uansett hvilken stil du går for, er en god og varm kåpe et sikkert jakkevalg for sesongen. 

TRENDY KÅPER

Går du for en trendy kåpe i høst er det rød, rosa, leopard, teddy, eller fuskepels som gjelder. Før du kjøper et så synlig trendplagg, bør du tenke over resten av garderoben din. Passer den inn i garderoben din? Hvordan vil du style den? Kommer du til å bruke den mye? Blir du fort lei av den? 

Men selv om en kåpe er supertrendy denne sesongen, kan det hende at den også er det neste år. Teddy-jakkene har vi sett mye av de siste årene og leopard kommer stadig tilbake i motebildet. 

MØRKE KÅPER

En mørk kåpe i sort eller marineblå er en sikker vinner. En klassisk mørk kåpe passer til absolutt alt og kan brukes år etter år. Hvis du synes at en mørk ullkåpe blir kjedelig, kan du gå for en fuskepelsvariant som denne fra Zara. 

BRUNTONER

Beige og brun er også klassiske fargevalg for denne sesongen og kan styles til det meste. En kamelfrakk er et sikkert valg og går aldri av moten. FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV