© Produsentene

De perfekte skoene til 17. mai

Det er på tide å tenke på skoene til den store dagen.

7. mai 2019 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg/Charlotte Sørvald

For å unngå skokrise på 17. mai, bør du kaste deg rundt og shoppe vårens fineste sko allerede nå. Finn sko du kan gå og stå lenge i - legg gjerne i en såle for å være mest mulig komfortabel. Hvis du pleier å bli sliten i bena av hæler, har vi også funnet et par pene, lave sko også. Komfort først – spesielt når det kommer til 17. mai-skoene. 

BUNADSKO

Til bunad er det kun en ting som gjelder: bunadsko. Det finnes mange modeller med forskjellig hæl, men skinnet kan ofte være stivt og gi gnagsår hvis de er helt nye.

Tips: Kjøp bunadskoene i god tid og gå med de hjemme så ofte du kan slik at du slipper å få gnagsår når 17. mai kommer. 

© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten

FINE SKO TIL 17. MAI

Mange har ikke bunad eller festdrakt og går for kjole, bukse, drakt eller skjørt på nasjonaldagen – se de fineste kjolene her. Og det er selvfølgelig like fint og da har man også større valgmuligheter når det kommer til skoene.
Det er viktig at de er fine og komfortable for 17. mai pleier å bli en lang dag.

Lyse pasteller er perfekt til 17. mai – spesielt beige er en fin farge som går til de fleste farger og antrekk. Hvis du har en enkel, ensfarget kjole for eksempel, kan det derimot være kult med noen sterke farger som rosa eller rødt. Pumps eller høye sandaler er klassikere, men velg et par som du kan gå og stå i. Og husk at du godt kan ha lave sko til kjole. 

© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten
© Produsenten

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV