© H&M

Alexander Wang for H&Ms er høstens designsamarbeid

Alexander Wang + H&M = sant!

13. april 2014 av Stylista

Kleskjeden H&M kunngjorde i går, under et event ved Coachella Music Festival i Palm Springs i USA, at det neste designersamarbeidet vil være med Alexander Wang. Det er første gang en amerikansk designer tar del i H&Ms anerkjente designersamarbeid. Og vi gleder oss stort!


PSST: SNIKTITT PÅ ALEXANDER WANG FOR H&M HER!

Den New York-baserte motedesignerens merke ble lansert i 2007. Alexander Wang har etablert seg som et stort navn, ved kontinuerlig å utvikle den hverdagslige "uniformen" og plassere den inn i nye kontekster. Hans følelse for kontraster gjenspeiles i plaggene, der det raffinerte og det ufullkomne blandes nesten umerkelig med hverandre. Wangs kolleksjoner gjenspeiler et troverdig syn på moten, og utstråler alltid en følelse av optimisme.

Kolleksjonen Alexander Wang x H&M vil bestå av plagg og accessoirer for kvinner og menn. I tråd med hans uredde tilnærming, vil Wang foreslå en ny vri på et utvalg livsstilprodukter som tar moten til et nytt nivå. Kolleksjonen vil være tilgjengelig i rundt 250 H&M-butikker over hele verden og på hm.com fra 6. november 2014.


Jeg er beæret over å få være med i H&Ms designersamarbeid. Samarbeidet er en spennende og morsom prosess. H&Ms team er veldig åpne for å flytte grenser og skape en plattform for kreativitet. Dette er en flott anledning for at et bredere publikum skal få tilgang til min merkevare og livsstil,” sier Wang.


Alexander Wang er en av de viktigste stemmene innenfor motebransjen i dag. Han forstår nøyaktig hva folk har lyst til å gå med, og han har en smittende energi og lidenskap. Det føles fantastisk å få samarbeide med ham i år,” sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver i H&M.

NYHETSBREV