© Getty

Alt om årets vårmote 2014 // Shop the look

Alt om årets vårmote

20. januar 2014 av Stylista

Våren er kanskje ikke her helt enda, men motesultne jenter har for lengst pekt snuten fremover og snuser på hva som gjør seg gjeldene denne våren. Og allerede i høst kunne vi følge med på hva designerne dikterte for sesongen. Malen er satt, og under ser du hvilke trender som peker seg sterkest ut. Få også shoppetips til å kopiere stilen - direkte fra Stylista-shoppen! 


de viktigste trendene for årets vårmote 2014:

 

Rosa

Digg med litt freshe farger igjen - og om du våger kan du kjøre rosatoner fra topp til tå. Er du mer forsiktig, dryss på med innslag av rosa på enkelte elementer. Det behøver nødvendigvis ikke bli for sukersøtt, selv om du går for rosa.

Giles

  

Metallisk

Gull, sølv, kobber og alt som glitrer! Trenden med metallisk fra i høst, fortsetter som bare det utover våren.

Dries Van Noten

Saint Laurent 

 

 

Pastell

Intet nytt under solen. Pastell er, ikke overraskende, også en av vårens viktigste trender denne sesongen. Tenk på iskrem og sorbet når du kler på deg, og sving gjerne innom flere av de ulike pastell-tonene i ett og samme antrekk.

Carven

  

Sporty

Kanalisér din indre Rihanna eller Cecilia Brækhus! Helsporty outfit eller elementer fra sportens verden gjør deg hipp og kul hele våren. Tenk netting, struktur, løse stoffer og hiphop.

Sonia Rykiel

 

Alexander Wang 

 

Matchy Matchy / heldrakt

Ta den helt ut med overmatching av mønster og farger og vær ekstra vågal i vår. En heldrakt eller et crazy matchende sett er akkurat riktig for sesongens vårmote 2014. 

Trend: Hotte hårfrisyrer i 2014

Alexander McQueen

Carven

Saint Laurent

 

Kunstnerisk / mønstermix

Designerne er åpenbart inspirert av scene- og kunstverden denne sesongen. Vis frem din indre arty sjel og kle deg i ville print og overdreven ekstravaganse. Plagg som ser ut som kunstverk i seg selv, er hot. Mix gjerne mønster som i utgangspunktet ikke passer sammen, om du tør da.

Prada

Dries Van Noten

Dries Van Noten


Blomster

Hva er vel en vårsesong uten blomster? Dra frem de gamle plaggene fra i fjor, eller søk ny inspirasjon i de mange lekne, og ikke minst fargerike, blomsterprintene som styrer denne sesongens trender. Blomstene kombineres gjerne med mønstermix eller den kunstneriske inspirasjonen.

Carven

Carven

 

SVART

En kanskje litt uventet retning for våren? Svart var superhot på catwalken, og flere motehus viste frem helsorte antrekk. Spice opp høstens allerede innkjøpte plagg med hint av vårlige toner, og du er good to go!

Saint Laurent 

Sonia Rykiel

 


 

 

NYHETSBREV