© Eirin Kristiansen

Alt om trendene for årets party-sko

I år er det glitter, lakk, sølv, fløyel, paljetter og silke som gjelder!

16. november 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Nå er det endelig på tide å planlegge de mange festantrekkene vi trenger til den store festsesongen. Julebord, juleball, romjulsfester og ikke minst nyttårsaften må planlegges i detalj. Og et par lekre sko er et must. 


Festskoene du kan danse hele natten i, ser du her!


I år er det glitter, lakk, sølv, fløyel, paljetter og silke som gjelder på partyfronten og mye av det samme ser vi når det kommer til sko. 

Rødt er ikke bare julens farge. Det er også supertrendy denne sesongen. Med et par høye sandaler i rød velour eller fløyel er du klar for alt. Style et helsort antrekk med de iøyenfallende skoene, eller match skoene med en veske i samme farge og stoff for et stilig helhetsinntrykk. 

"Sokkeskoene" holder koken og kommer i mange varianter denne festsesongen. Glitter er viktig og denne lekre pumpsen kan styles til hele festgarderoben. 

Sort lakk er en evig klassiker og hvis du har et par av disse i garderoben, har du alltid sko til enhver festlig anledning. Like fine til kjole, som til bukse. 

Denne sesongen er det også mye nude, pudder og lysrosa på skofronten. Disse lekre pumpsene er superfine til den lille sorte, eller en sort jumpsuit. 

Strømpebukse eller ikke på fest? Se her!

Silke er også superhot i år og disse skoene oser av glamour. 

Paljetter må til når det nærmer seg jul og nyttår og disse kule, glitrende sandalene skriker party. 

Så må du bare finne paret, eller parene, som matcher dine antrekk og som du syntes er gode å gå i!


Følg oss på facebook og instagram!

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold