Angelica Blick ny gjestedesigner for Bik Bok

Angelica Blick for Bik Bok

26. februar 2014 av Stylista

Den svenske motebloggeren Angelica Blick ble i dag lansert som ny gjestedesigner for Bik Bok. Et ærefullt oppdrag flere kjendiser som Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt, Whitney Port og Olsen-tvillingene har hatt før henne.

Angelica er superpopulær både i Sverige og internasjonalt, og har svimlende 200 000 unike lesere daglig på bloggen, og 280 000 følgere på Instagram. Hun vant nyling prisen for beste internasjonale moteblogg under norske Vixen Awards 2014.


Å få forespørselen om å gjøre en kolleksjon for Bik Bok var overveldende og på samme tid helt fantastisk! Bik Bok føles som et helt riktig konsept for meg og det å få muligheten til å jobbe sammen med slike fantastiske mennesker føles helt herlig. Denne kolleksjonen er blant det største og beste jeg har gjort, sier Angelica .


Blant de viktigste plaggene i kolleksjonen er en kjole i en knall orange-rødtone, korte cityshorts med tilhørende jakke i blomstermønster, men også grafiske hvite og sorte elementer som kan sees på blant annet en body, skjørt og bukser.

Bik Bok by Angelica Blick kommer til utvalgte Bik Bok-butikker i uke 17 og vil være tilgjengelig på bikbok.com fra den 26. april. Prisene varierer fra 49 kroner på tilbehør og opp til 899 kroner.

 


NYHETSBREV