© Annette Haga

Annette tipser: sommerfresh hud

Annette tipser: sommerfresh hud

13. juni 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

De siste ukene har jeg testet Peon-ansiktsserien til L'Occitane.

Etter den lange vinteren har huden min kjentes både gusten og litt tørr, og jeg har vært fokusert på å "preppe" den mest mulig før sommeren.

Få med deg konkurransen helt nederst i artikkelen!?

Tidligere var jeg mer opptatt av sminke enn hudpleie, men jeg har de siste årene fått øynene opp for hvor viktig det er med et godt grunnlag. Da trenger man ikke å bruke tid på å dekke til huden heller, noe som er et stort pluss i mine øyne. Huden skal kjennes hydrert, sunn og frisk - og da er det viktig å bruke riktige produkter. 

GJØR HUDEN KLAR FOR SOMMEREN – STEG FOR STEG:

1. Skrubb

2in 1 Perfecting Scrub er en deilig ansiktsskrubb med gelekonsistens, som forvandles til olje når du renser huden. Denne formen for skrubb er helt klart min favoritt - ettersom jeg kjenner at den trekker dypt inn i huden, eksfolierer godt og etterlater huden glatt. Denne bruker jeg 1-2 ganger i uken før jeg legger meg om kvelden.

2. Serum

Når jeg kjenner at huden trenger en ekstra boost bruker jeg Pivoine Sublime Serum. Det silikonfrie serumet får huden til å se umiddelbart glattere og jevnere ut, i tillegg til at porene blir mindre synlige.

3. Ansiktskrem

Fuktighetskremen Pivoine Sublime Face Cream tilfører huden min massevis av fukt - som får frem den naturlige gløden. Samtidig er den lett i konsistensen slik at huden får puste; to egenskaper jeg foretrekker i en dagkrem.

4. Face Mist

Du sitter vel ikke hele dagen på jobb uten å bruke fuktighetsspray? Jeg gjør i alle fall ikke det - jeg elsker å tilføre huden litt ekstra fukt når jeg har sittet foran dataskjermen i mange timer. Perfecting Mist er oppkvikkende og fresh - enkel å ta med seg i vesken på farten. Jeg må igjen nevne at duften er sååå god! Så ikke bli overrasket om du får mange komplimenter...

GIVEAWAY:

På Stylista (@stylistano) og Nettenestea (@nettenestea) sin Instagram, kan du nå vinne alle disse produktene fra L'Occitane! 

Hvorfor peonekstrakt?

L'Occitane sine produkter er rike på naturlige, aktive ingredienser og eteriske oljer - og hovedingrediensen i Pivoine Sublime-serien er peonekstrakt. Produktene inneholder plantesukker som bidrar til å korrigere uregelmessigheter i hudteksturen, reduserer synlige porer og forbedrer hudtonen. Jeg kan virkelig anbefale produktene for deg som er opptatt av kvalitet og ingredienser, god duft og deilig konsistens. 

 

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano
 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold