© Annette Haga

Annettes 10 "must-haves" i sommer

Annettes 10 must-haves

31. mai 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga) 

Endelig går vi inn i årets første sommermåned! Jeg elsker norsk sommer og har planer om å tilbringe mesteparten av ferien min her hjemme i Oslo. Jeg gleder meg til flere lange og solrike dager i parken, venninnekvelder med grilling på balkongen og avslapning på stranden.

Søte sommerkjoler, freshe bikinier, bra lesestoff og gode hårprodukter er noen av mine must haves for sommeren. 

Sjekk ut listen med mine favoritter under!

Her er 10 ting jeg digger for tiden:

1. Godt lesestoff
Om sommeren leser jeg mye mer enn ellers, og det er kanskje ikke så rart. Jeg tar gjerne med meg noen magasiner i parken eller leser en bok på balkongen - og nå gleder jeg meg spesielt til å starte på "Jeg er Pilegrim". Den har jeg hørt mye bra om!

2. Heklede plagg
Jeg digger crochet-trenden på alt fra kjoler til topper og kimonoer – noe som gir en bohemsk touch til ethvert antrekk. Det passer perfekt til festival, eller å slenge over en bikini på vei til stranden.

3. Bronzing
Glød, glød, glød! Sommer-makeupen min handler først og fremst om mye bronzing! Jeg dropper tung foundation og går heller for en solkysset look med solpudder, highlight og varme toner av brunt, bronse og gull på øynene. Korallfargede lepper er med på å sette prikken over i-en! Noen av mine favoritter ser du på bildet over, og disse produktene er fra NYX og YSL.

4. Gode hårprodukter for vakkert sommerhår
Jeg gidder sjelden å bruke mye tid på å style håret om sommeren - og lar gjerne krølltangen hvile mest mulig. Derfor er det viktig at håret ser så sunt og fresht ut som mulig, og at jeg gir det ekstra næring og beskyttelse. Både hår og hodebunn trenger beskyttelse mot solen! Jeg bruker gjerne hårkur eller leave in-balsam i håret når jeg er på stranden, og passer på å kure det ofte. Husk å skylle håret etter du har badet i saltvann eller basseng!

Jeg bruker Toni & Guy Leave-In-Conditioner for å motvirke frizz (denne er dessuten fantastisk å bruke om du sliter med flokete extensions), samt kurer jevnlig med Toni & Guy Reconstruction Mask. Disse produktene er virkelig redningen om du har skadet, tørt hår som trenger pleie. Du finner dem hos Vita og Boots!

5. Bohemsk tilbehør
Festivalstilen med mye bohemsk tilbehør liker jeg godt, og hver sommer henter jeg frem alt fra fjærsmykker til dekorative stener og massevis av armbånd. Jeg har heller ikke blitt lei av 90-talls "chokeren", som gir en kul edge til søte og sommerlige antrekk.

6. Sandaler
Glem høye hæler - nå er det sandalene som gjelder! Sorte, enkle sandaler som passer til alt er et must for meg, men jeg digger også de som har det lille ekstra (som for eksempel snøring, eller andre kule detaljer). Favorittene er et par fra Loeffler Randall, som jeg gjerne styler med denimshorts og en hvit skjorte. Komfortabelt og kult!

7. Fargesterke trekant-bikinier
Jeg elsker bikinier og badedrakter, gjerne ensfarget eller i et kult print (slik som badedrakten med palmer på bildet under). Farger som oransje, neongrønt og blått er superfint til solbrun hud!

8. Vintage L'evis-shortser
Jeg går aldri lei. Hver eneste sommer må disse shortsene frem, og de passer virkelig til alt! Jeg bruker dem like gjerne til hverdags som til fest, og de kan styles på utallige måter. Jeg har kjøpt mine hos Urban Outfitters og Ebay.

9. Kule solbriller (gjerne med speilglass)
Jeg drar aldri hjemmefra uten solbriller om sommeren. I tillegg til de klassiske, sorte modellene er jeg veldig glad i solbriller med speilglass. De skal gjerne være litt oversized, og trenger på ingen måte å koste skjorta. Jeg har mange solbriller fra Ebay som kostet under 50-lappen, som jeg er like fornøyd med som de mer eksklusive designerbrillene. Det er forsåvidt en liten fordel med rimelige solbriller, dersom du har like lett for å miste dem som meg (av en eller annen grunn skjer det altfor ofte).

10. Selvbruning (og solfaktor!)
Før jeg hopper inn i bikinien og legger meg på stranden vil jeg helst ha litt farge på kroppen. Da er selvbruning perfekt! Jeg liker mange ulike produkter innenfor selvbruning – alt fra ansiktsservietter til mousse og lotion på kroppen. Jeg er også veldig glad i bodylotion og bodysprays med shimmer i seg, for å få ekstra glød. Men når jeg først ligger ute i solen er selvfølgelig solkrem et must! Jeg bruker aldriunder spf 30. Da slipper jeg å bli brent og senere flasse vekk fargen - dessuten holder jeg meg brun mye lengre.

Annette tipser: sommerfresh hud!

Styleconnection deler sine sommerfavoritter

Costume.no: Få sommerens hotteste beach-look

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold