© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #1

Annettes A-list #1: Bad taste throwback

21. februar 2015 av Annette Haga

Den siste uken i januar har vært mørk og kald, og jeg har sugd til meg litt Fashion Week-inspirasjon fra sofakroken hjemme - iført strikkegenser og ullsokker. På onsdag arrangerte Vixen en prisutdeling til ære for det norske bloggmiljøet (gratulerer til alle vinnerne!) og nå drømmer jeg meg bort til hvite strender og blått hav i Cape Town. 

Følg min spalte fast her på Stylista hver søndag fremover.

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg reiser en del, og skal helst ha både mac, magasiner, lommebok, en ekstra cardigan, sokker og en liten toalettmappe lett tilgjengelig under flyturen.

Derfor står en stor reiseveske på ønskelisten, som rommer alt jeg har med av håndbagasje. 

Denne fra Givenchy (8414,-) synes jeg er veldig fin, klassisk og minimalistisk. Et litt rimeligere alternativ er denne fra Tory Burch (2771,-).

 

... Mest inspirerende antrekk:

Motebloggeren Annabelle 'VivaLuxury' Fleur er en av mine favorittbloggere, og antrekksbildene hennes inspirerer meg masse. Jeg elsker denne rutete kåpen, og digger hvordan hun får et enkelt, sort antrekk til å poppe! De hvite solbrillene er dessuten med på å sette prikken over i-en. Den fine kåpen er fra Storets

(1518,-).

 

... Instagram-tips:

(Foto: Facehunter)

Noe av det morsomste med Fashion Week er selve gatemoten, etter min mening! Det er ikke sjelden jeg lar meg inspirere mer av streetstyle-bilder enn selve motevisningene. Denne uken har streetstyle-fotografen  Yvan 'Facehunter' Rodic vært i både Stockholm, Paris  og København. På profilen hans finner du en rekke bilder av fashionistas utenfor visningene. Sjekk det ut her!

 

... Beste kjøp:

Man skal ikke undervurdere basics i garderoben! Tidligere denne uken

 klikket jeg hjem toppene over fra Nelly (grå her og sort her). Disse kan styles til både hverdags og fest, og gjerne sammen med et par vide bukser som er høye i livet. En prislapp på 99,- per stk er dessuten bra for lommeboken!

 

... Kuleste brand:

(Foto: Finder's Keepers)

Jeg har lenge vært fan av det australske merket Finder's Keepers.

Kolleksjonene har ofte en edgy twist, med skulpturelle passformer og grafiske innslag. Merket selges blant annet på The Fashion Bunker og Revolve Clothing!

 

... Skjønnhetstips:

Jeg er en storforbruker av selvbruning året rundt! Resultatet blir som regel jevnt og fint, men innimellom kan det gå litt raskt i svingene...

Det mest utfordrende er å få til pene overganger på hender og fingre, og det er spesielt her jeg ønsker å unngå tydelige skiller. ' Bronze Buffer Self-Tan Remover

' (77,-) består av et par effektive svamper som retter opp i selvbruningskrisen på 1-2-3! Du legger først svampen i bløt, presser deretter ut vannet og gnir forsiktig over det området som du ønsker at selvbruningen skal gå vekk. Voila - så er det problemet fikset!

 

... Mest spilte sang:

Meghan Trainor lansert sitt første album '

Title

' den 26. januar, og består av mange fengende feelgood-sanger.

Min favoritt fra albumet er 'Like I'm Gonna Lose you', som hun synger sammen med John Legend, på delt førsteplass med 'Walkashame'. Du finner alle sangene på Spotify!

 

... (BAD TASTE) THROWBACK:

Litt selvironi må man ha... Det er mye rart å finne i bloggarkivet mitt, og det har heldigvis skjedd en positiv utvikling fra da dette bildet ble tatt.  Sorte støvletter, hvite strømper, bredt midjebelte med nagler og leopardmønstret cardigan!? Dette er i alle fall et godt eksempel på hvordan man  ikke  bør kle seg!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

 

 

NYHETSBREV