© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #10

4. april 2015 av Annette Haga

Jeg håper alle har en fin påskeferie, om det er i byen, på fjellet eller stranden! Selv er jeg på ferie i Mauritius og har det helt fantastisk. For noen dager siden ble jeg fridd til av kjæresten min, så jeg nyter dagene som nyforlovet til det fulle. Jeg har ikke begynt å tenke på bryllupsplanlegging helt enda, men tror jeg har en fin tid foran meg! God påske!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg drømmer om denne lyserosa vesken fra Stella McCartney (6550,-)! 

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg synes fargekombinasjonen i dette antrekket er så fin! Den oversizede bomberjakken i sateng er dødskul, og jeg digger skoene.

... Instagram-tips:

Denne uken er det @Anegyll som er ukens insta-tips! Hun har en superkul stil og vant Årets Stylista 2014 (om du vil melde deg på årets konkurranse kan du gjøre det her.)

... Beste kjøp:

Ett av mine siste kjøp, og som ble med i kofferten til Mauritius, er dette beltet fra Nastygal (541,-). Så langt har jeg stylet det med shorts og maxikjoler, og jeg synes det gir antrekket det lille ekstra.

... Kuleste brand:

Det australske merket The Fifth Label ble lansert i 2014, og har et utvalg av klær, sko og tilbehør med det lille ekstra. Selges blant annet på Revolve ClothingAsos og Fashionbunker.

... Skjønnhetstips:

De fleste opplever vel at huden blir tørr fra tid til annen, så her er noen tips:

Ikke dusj for ofte, ettersom dette kan virke belastende på huden og resultere i tørr hud. Unngå for varmt vann (ved å dusje i kaldt vann lukkes porene). Aloe vera er kjent for gi mykere hud, og kan brukes over hele kroppen. Knær, albuer og føtter har ofte litt ru hud, og å smøre på sitron kan motvirke dette. Unngå salt for mye salt i kostholdet (det samme sies om koffein), og unngå kremer og kosmetikkprodukter som inneholder alkohol. Og ikke minst: drikk nok vann! Mellom 2 og 3 liter hver dag bør være tilstrekkelig, avhengig av hvor aktiv man er.


... Mest spilte sang:

Her er en gammel favoritt: Put Your Records On av Corinne Bailey Rae. Denne får meg i feriestemning!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også: 

Annettes A-list #9

Annettes A-list #8

 

 

 

NYHETSBREV