© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #11

Annettes A-list #11: Festival-stil

12. april 2015 av Annette Haga

Denne uken startet Coachella, en av verdens aller største og mest kjente musikkfestivaler i USA. Jeg drømmer litt om å én dag være der selv, men akkurat nå lar jeg meg heller inspirere av festival-stilen; med blant annet frynser, denim og kimonoer. Du kan sjekke ut disse Stylista-artiklene om festival for mer inspo!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Akkurat nå har jeg aller mest lyst på noe så enkelt som en bluse med knyting, slik som denne fra Nastygal (469,-).

Det hadde forsåvidt ikke gjort meg noe å eie hele antrekket... Jeg digger mixen av teksturer på skjørtet (1619,-), vesken og bootsene!

 

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg digger denne antrekks-kombinasjonen, Inspirert av Coachella: hatt, mønstret kimono, t-skjorte med print og denimshorts.

 

... Instagram-tips:

Jeg kjenner jeg er ganske misunnelig på livet til @Devinbrugman og hennes partner-in-crime @TashOakley.

Disse jentene får meg til å ville flytte til Australia, starte et bikinimerke og leve som en globetrotter resten av livet.. Jentene er både superhotte og morsomme (du kan følge dem på Snapchat også: tashanddev)

 

... Beste kjøp:

Det er ikke alltid så lett å finne et par skinny jeans som sitter helt perfekt, men jeg er veldig glad i modellen Matilda Low Low Jeans fra Gina Tricot (399,-).

Jeansen sitter superfint på, har en kjempefin vask og er rimelig i pris. Denne skal jeg hamstre mer av! Jeg anbefaler å bestille den såpass tight at du såvidt får den på deg i begynnelsen, ettersom den utvider seg over tid.

 

... Kuleste brand:

Hannah Andersson er en svensk blogger, PT og designer - og har nylig lansert en ny kolleksjon med fresht treningstøy for Nelly. 

Fashionablefit for NLY Sport  inneholder alt fra tights til treningsbher og topper med det lille ekstra. Spesielt digger jeg mesh-detaljene på buksene!

 

... Skjønnhetstips:

Jeg elsker å oppdage nye produkter når jeg er innom Sephora, og Buxom Lip Foundation (154,-) har blitt en ny favoritt!

Konsistensen er kremete og fungerer slik at leppene får en helt jevn og fin overflate - og gir en naturlig farge som forsterker din egen. Kan brukes alene eller under lipgloss. Et must have om du elsker nude lips! 

 

... Mest spilte sang:

Jeg har faktisk ikke sett Fifty Shades of Grey enda, og vet ikke om jeg kommer til å se den heller (alle sier den er så dårlig), men soundtracket elsker jeg! Sangen One Last Night med Vaults er så utrolig fin!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også:

Annettes A-list #10

Annettes A-list #9

NYHETSBREV