© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #12

Annettes A-list #12: Ukens inspo

19. april 2015 av Annette Haga

Denne uken har jeg blant annet vært i studio med Max Factor og to søte jenter som vant en bli ny-konkurranse på bloggen min. Du kan sjekke ut før/etter-bildene her, og hold utkikk på StylistaTV etter video fra dagen! Om du har lyst til å se en tutorial med hvordan du kan legge en fresh vårsminke (og konkurrere om en goodiebag verdt 2800,-) kan jeg anbefale denne filmen!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Det står mange designervesker på ønskelisten min, og denne fra Chloé  (8.541,-) står høyest akkurat nå! Jeg elsker fargen og at den er såpass minimalistisk at den kan brukes år etter år.

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg synes dette feminine antrekket med sort blondekjole, en kort blazer med print og gråbeige frynsesko er så fint! Ganske enkelt å sette sammen et lignende antrekk selv, og perfekt til en av årets sommerfester. Sjekk ut Aimee Song for mer inspirasjon!

... Instagram-tips:

Svenske Lisa er en av mine favorittbloggere/instagrammere, og du finner henne pål @lisaolssonblog. Supersøt jente med en fin stil, og bildene hun legger ut er alltid fine, inspirerende og gjennomførte.

... Beste kjøp:

Kjærlighet ved første blikk! Denne Coachella-inspirerte hatten fra The Kooples (1482,-) gir hvilket som helst antrekk en ekstra edge. Jeg digger at hatten er en blanding av ull og skinn, den både ser og føles mer eksklusiv ut enn alle andre hodeplagg jeg eier. 

... Kuleste brand:

Vår- og sommerkolleksjonen til Maje  er hel fantastisk! Vanligvis pleier jeg å forelske meg i høstkolleksjonene, men dette merket har maaange godbiter for tiden. Kan kjøpes på blant annet Steen & Strøm eller på nettet her. 

... Skjønnhetstips:

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon av vippeextensions for noen uker siden, så nå holder jeg meg kun til mascara. Etter å ha prøvd alle mulige slags mascaraer, så må jeg si at Too Faced Better Than False Lashes er i en helt annen liga. Du påfører først den gullfargede mascaraen som base, før du legger til 1-2 strøk med den hvite (Flexistretch ™ Nylon Lash Fibers). Denne gjør at vippene faktisk blir forlenget ytterligere - og deretter påfører du den gullfargede mascaraen til slutt. Jeg er utrolig fornøyd med at vippene både ser lengre og tykkere ut, og er et fantastisk alternativ til løsvipper og extensions!

... Mest spilte sang: 

Ukens sang er nødt til å bli 'Headlights' av Robin Schulz, og den gir meg en skikkelig deilig følelse av sommer og ferie!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også:

Annettes A-list #11

Annettes A-list #10

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold