© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #13

Annettes A-list #13: Løsvipper

26. april 2015 av Annette Haga

Jeg har store planer om at 2015 skal bli et fantastisk reiseår, og hittil har jeg vært i Cape Town, Mauritius og USA 2 ganger (i skrivende stund befinner jeg meg i North Carolina). De neste månedene har jeg planlagt Paris, Venezia og New York - og det er ingenting som gir meg mer inspirasjon enn å reise! Og så er det alltid en deilig å komme hjem igjen (spesielt nå som Norge begynner å vise seg fra sin beste side)...

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg tror aldri jeg blir lei av smykker med Fatimas Hånd, og på min ønskeliste akkurat nå finner du dette nydelige smykket fra Vanessa Mooney (1219,-)

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg elsker denne kombinasjonen med blått, sort og hvitt! Miksen av skinn og blonder på skjørtet synes jeg også var superfresht.

 

... Instagram-tips:

Finske Kira Kosonen aka Blond Rivets, som også blogger for Elle Finland har en superfin instagram! Kule antrekk og fine bilder, masse inspo! 

... Beste kjøp:

Tidligere denne uken fikk dette søte maxi-skjørtet fra Zara (999,-) en ny eier! Dette kommer jeg til å bruke masse i sommer, stylet med skinnjakker og magetopper.

 

... Kuleste brand:

Norske IBEN Official er et relativt nytt klesmerke som fokuserer på et minimalistisk og androgynt uttrykk med rene linjer, kvalitet og komfort. En mix av skandinavisk og fransk stil til gode priser! 

“Iben is strong, ambitious, social and playful. She represents a person who easily fascinates and inspires you.”

... Skjønnhetstips:

Jeg er kanskje over gjennomsnittet opptatt av vipper... Og løsvippene fra Esqido er de beste jeg har prøvd! De er laget av ekte minkhår, er supermyke og kan brukes opp til 25 (!) ganger. De dyreste løsvippene jeg har prøvd (koster rundt 250 per sett), men helt klart de beste. Pluss for kjapp frakt!

... Mest spilte sang:

Jeg hører alltid på musikk mens jeg ordner meg om morgenen, og ukens mest spilte sang er 'Ship To Wreck' av Florence + The Machine.

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

NYHETSBREV