© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #19

Annettes A-list #18: Bohemske smykker

7. juni 2015 av Annette Haga

Årets Stylista 2015-sommerfest nærmer seg, og du kan vinne billetter til eventet og preparty sammen med meg, Cathinthecity, Max Factor og Olympus. Les mer om dette her!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært: 

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg har forelsket meg fullstendig i dette smykket fra Gypsy Lovin Light!

En liten søt detalj som passer perfekt sammen med bikinien eller til en kort denimshorts.

... Mest inspirerende antrekk:

Veldig mange av antrekkene til Sincerely Jules havner på favorittlisten min! Dette ser både gjennomført og avslappet ut, feminint og fresht ut på samme tid! Dessuten digger jeg at hun matcher en korallfarget veske sammen med en khaki-jakke og denimshorts. 

... Instagram-tips:

Bohemian love! Dette er instagrammen til nettbutikken som jeg skrev om litt lengre oppe (@gypsylovinlight), og jeg e.l.s.k.e.r disse bildene! Får lyst til å dekke hele meg med metalliske tatoveringer og smykker fra topp til tå...

... Beste kjøp:

Om dette er ukens beste kjøp gjenstår å se (ettersom jeg ikke har mottat skoene enda), men jeg håper de er like fine som på bildet! Jeg fant de på Ebay , og med en prislapp på under 200 kroner, så det må jo være en god deal. Et veldig godt alternativ til originalene fra Aquazzura... 

...skjønnhetstips:

For noen dager siden dro jeg til BrowRehab for å fikse brynene mine! Jeg leste om behandlingen Sleekbrows 3D på Ane sin blogg, og ettersom jeg synes resultatet hun fikk var helt fantastisk var jeg nødt til å booke en time selv. Jeg har alltid ønsket meg fyldigere bryn med en litt mer "clean shape" og jeg ble superfornøyd. Kan anbefales!

... KULESTE BRAND:

elle&il er et norsk klesmerke som fokuserer på deilige, klassise basisplagg for kvinner. Plaggene er av høy kvalitet og med en super passform, rett og slett et must i garderoben! Du finner en oversikt over hvilke norske butikker som fører merket her.

... Mest spilte sang:

I WIll Be Found (Lost At Sea) er en av mine absolutte favorittsanger fra John Mayer. Så fin! 

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også:

Annettes A-list #18

Annettes A-list #17

Annettes A-list #16

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold