© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #2

Annettes A-list #2: Bikinitips

8. februar 2015 av Annette Haga

Denne uken har jeg vært i Sør-Afrika sammen med fem andre internasjonale bloggere! Vi har fotografert en vår- og sommerkampanje for Nelly.com, og hatt noen lange dager med mange morsomme aktiviteter, fint vær og god mat. Antagelig den mest opplevelsesrike reisen i hele mitt liv! Nå setter jeg snuten mot Norge igjen, med mange fine minner i bagasjen.


Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:


DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg har forelsket meg fullstendig i denne nydelige strandkjolen med paljetter, som den finske motebloggeren Kira hadde på seg i Cape Town!

Den kommer fra Katri Niskanen (som ble kåret til "Best Designer of The Year 2014" av finske ELLE), og kommer for salg i april. Perfekt å slenge over bikinien på dagtid, eller style den over en hvit kjole på kveldstid. Absolutt et plagg jeg ikke kan leve uten! 

 

... Mest inspirerende antrekk:

Ukens favorittantrekk er det italienske Bianca Brandolini som står for, og her er hun avbildet under Paris Fashion Week.

Jeg digger hvordan hun rocker opp en sort, lang blondekjole sammen med en maskulin ullfrakk, boots og lue!

 

... Instagram-tips:

Ukens instagrammer er Shea Marie (@peaceloveshea)! Hun er 26 år og bor i California, reiser jorden rundt, møter designere og samarbeider med kjente merker som alle kvinner bare kan drømme om.

Stilen hennes er en blanding av Hollywood-glam og bohemsk hippie – og bildene hennes er veldig inspirerende.

Sjekk henne ut her! 

 

... Beste kjøp:

Det har ikke blitt noe særlig shopping på meg denne uken, men på flyplassen i Amsterdam kjøpte en ny MAC Strobe Cream (300,-).

Denne oppdaget jeg for noen år siden, og er et produkt jeg kjøper igjen og igjen. Når huden føles tørr og gusten ut påfører jeg kremen på kinnbeina og pannen for å få glød (kan brukes både over og under foundation). Den inneholder dessuten vitaminer og grønn te! 

 

... Kuleste brand:

(Foto: Seafolly)

Selv om det fremdeles er vinter hjemme i Norge kan man jo drømme seg bort til varmere steder, og ikke minst planlegge sommerens antrekk på stranden.

Det australske merket Seafolly har stort utvalg av lekre bikiner, badedrakter, strandkjoler og tilbehør. Masse farger og modeller å velge mellom, og ikke minst kan man sette sammen sin egen kombinasjon av topp og underdel. Den australske nettsiden sender ikke til Norge dessverre, men jeg vet man kan få kjøpt merket på blant annet ZalandoNelly og Revolve Clothing.


 ... Skjønnhetstips:

Jeg liker å variere parfyme etter humør og årstid, og denne uken har jeg brukt PINK Hot Crush Body Mist (137,-) fra Victoria's Secret.

Det er en veldig god ferieduft, som er akkurat passe søt og lett i varmen! Ved å spraye duften på pulspuntene på kroppen vil parfymen sitte bedre. Jeg liker dessuten å spraye litt i håret, i tillegg til håndleddene, halsgropen og bak ørene.

 

... Mest spilte sang:


'Love Me Like You Do' av Ellie Goulding har jeg hørt masse på den siste uken, så den kommer jeg nok alltid til å forbinde med Cape Town.

Sangen er dessuten en del av soundtracket til Fifty Shades of Grey, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som gleder meg til å se filmen!? Den 13. februar har den premiere på norske kinoer.

...THROWBACK:

(Foto: Kim Granli)

Ettersom denne uken har bestått av fotoshoots, tok jeg en liten titt tibake i arkivet og fant disse bildene fra 2011.

Anledningen for denne shooten var at 7-Eleven arrangerte en bloggkonkurranse, der jeg var én av totalt 10 bloggere som skulle style antrekk med Frozen Yogurt som inspirasjon. Det endte opp med at jeg vant hele konkurransen, og premien var en reise til New York, penger å shoppe for og et møte med Hanneli Mustaparta. Et veldig fint minne, og gøy å tenke tilbake på!)

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også:

Annettes Spalte - Ukens tips og favoritter #1

Dette er Stylista-bloggerne

 

NYHETSBREV