© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #3

Annettes A-list #3: Rutete skjorter

15. februar 2015 av Annette Haga

Jeg er tilbake i kalde Norge igjen, og synes faktisk det har vært deilig å komme tilbake til hverdagsrutinene med jobb og trening. På torsdag arrangerte Stylista en sporty yogamorgen sammen med Casall på Artesia Spa!

I går var det 14. februar og Valentines Day, og i år kjøpte jeg faktisk blomstene mine selv... Det er ikke det at jeg misliker Valentines, men jeg setter mer pris på romantikk og overraskelser som skjer helt uventet. Heia hverdagene!


Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

70-tallet er tilbake i trendbildet for fullt, og jeg får ikke nok av sko med snøring...

Dessuten elsker jeg den semskede brunfargen på dette paret fra Gianvito Rossi (5356,-) Hælen ser dessuten akkurat passe høy ut og chunky nok til at de virker behagelige å gå med. Jeg skulle gjerne stylet disse sammen med en hvit blondekjole til sommeren!

 

... Mest inspirerende antrekk:

Dette bildet fant jeg gjennom min daglige inspirasjonsjakt på Pinterest! Jeg digger oversizede genser og boyfriend-jeans, men det gjelder å finne en feminin balanse i det hele - noe antrekket ovenfor er et godt bevis på.

Jeg elsker at det ser så avslappet og kult ut, og det er enkelt å gjenskape den samme looken selv! Et par jeans sammen med en grå cardigan, sorte flats og en hatt - voilá.

 

... Instagram-tips:

Den populære motebloggeren Nicole Warne står bak instagrammen Gary Pepper (med over 1 million followers), og er verdt å følge med på!

Hun vant nettopp Elle Australias pris for 'Blogger of the year 2014', og fronter blant annet Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, L’Oreal Luxe og Lancome. Nicole bor i Sydney og er kjent som en innovatør innen mote. På Instagram deler hun inspirerende og fargerike outfits, i tillegg til mange nydelige bilder fra hennes reiser verden rundt.
 

... Beste kjøp:

Telefonen min går alltid tom for batteri i løpet av dagen, og det er jo helt krise når det dukker opp et perfekt øyeblikk å instagramme/snapchatte...

Så for å spare meg for den frustrasjonen, har jeg gått til innkjøp av denne lille saken kalt Monster Powercard (399,-)! Jeg plugger bare inn USB-kontakten, og så lader batteriet telefonen full igjen. Perfekt når man er på farten!

 

... Kuleste brand:

(Foto: Rails)

Den siste tiden har jeg virkelig fått øynene opp for det Los Angeles-baserte klesmerket Rails.

De rutete skjortene kommer i mange varianter, og er elsket av superstjerner som Beyoncé, Gisele Bundchen, Cara Delevingne og Alessandra Ambrosio. Garderoben min skriker etter et påfyll!

 

... Skjønnhetstips:

Jeg har begynt å eksperimentere litt med hjemmelagede ansiktsmasker, og favoritten min så langt består av kaffe og kakao!

Det jeg liker med denne ansiktsmasken er at ingrediensene er så lett tilgjengelige, og du kan legge til flere ingredienser basert på hva du har i skapet. Kaffe og kakao utgjør basen, men du kan skreddersy den for din hudtype ved å legge til yoghurt eller fløte og honning (for tørr hud) eller sitronsaft (for fet hud). Ansiktsmasken gir glød til gusten hud, reduserer hevelser i ansiktet og lukter superdeilig.

Dette trenger du:

- 4 ss kakaopulver

- 4 ss finmalt espresso eller kaffebønner

- 8 ss. meieriprodukt (velg mellom helmelk, kremfløte, yoghurt (uten smak!) mandelmelk eller kokosmelk).

- 2 ss honning (hvis du har tørr hud) eller sitronsaft (hvis du har fet hud)


Fremgangsmåte:

1. Bland kaffe og kakao i en bolle. Hvis du bruker hele bønner, må de finmales først. Hvis du nettopp har laget kaffe, kan du bruke kaffegruten, selv om den ikke inneholder så mye koffein.

2. Tilsett ønsket meieriprodukt og rør til en glatt røre.

3. Rør i honningen (jeg pleier først å varme opp honningen i et vannbad eller i mikrobølgeovnen, så den blander bedre).

4. Påfør masken på rent ansikt og hals.

5. La masken tørke.

For å løsne masken igjen kan du fukte en vaskeklut og trykke den til ansiktet, og skylle med varmt vann. Ansiktsmasken som blir til overs kan oppbevares i kjøleskapet i flere dager!

 

... Mest spilte sang:

 

Denne uken har sangen 'You're On' gått på repeat mer eller mindre hele tiden.

Det er den 20 år gamle franske super-DJen Madeon (som lanserte sin nyeste sang - Pay No Mind - den 10. februar) og Kyan som står bak. Jeg elsker sanger som får meg i godt humør og gir litt ekstra energiboost!


...THROWBACK:

For noen år siden hadde jeg et langvarig og intenst kjærlighetsforhold til Jeffrey Campbell-sko med høy plattform. Og jeg var langt fra den eneste...

Det startet med den populære Lita-modellen, og eskalerte til Nightwalker med studs og spikes. Jeg tror jeg eide hele tolv forskjellige par på et tidspunkt, før jeg gikk lei og solgte samlingen. Det var nok like greit, for jeg har ikke savnet dem siden.

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Les også:

Annettes Spalte - Ukens tips og favoritter #1

Annettes Spalte - Ukens tips og favoritter #2

 

NYHETSBREV