© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #5

Annettes A-list #5: Ripped jeans

3. januar 2016 av Annette Haga

Endelig er den første vårmåneden her, og jeg kunne ikke vært mer glad for det. Jeg er nok en person som la været påvirke meg litt for mye, så hvorfor jeg bor i Norge er et spørsmål jeg altfor ofte stiller meg selv. Men hver årstid har jo sin sjarm, og gjør at man setter litt ekstra pris på solen når den først skinner. Planene mine fremover er å rense i garderoben og selge unna det jeg ikke bruker lengre, slik at jeg kan shoppe nytt med (litt bedre) samvittighet. Du finner forresten en artikkel jeg har skrevet om vårens kuleste jakker her!

 

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Hvem vil vel ikke bruke skinnjakken sin som veske? Jeg digger denne modellen fra sesongens Moschino-kolleksjon. Jeg liker statement-vesker som skiller seg ut, men det spørs nok om ikke dette får bli med tanken... Prislappen ligger på nærmere 13.000,- for den minste modellen, og selges blant annet på Shopbop.com.

 

... Mest inspirerende antrekk:

Den danske motebloggeren Funda Christophersen (By Funda) står for denne ukens favorittantrekk. Jeg forelsket meg litt i den oversizede genseren fra Designer's Remix (perfekt bruntone!) kombinert sammen med de vide buksene. Enkelt, classy og comfy!

 

... Instagram-tips:

Jeg digger svenske Elsa Ekman, som driver en av Sveriges største inspirasjonsblogger. Ved siden av er hun også modell (ikke så veldig rart...) og dj.Jeg scroller gjennom instagram-feeden hennes når jeg trenger litt inspirasjon, fordi stilen hennes først og fremst er superkul, 90-tallinspirert, rocka og edgy. Sjekk ut profilen hennes her!

 

... Beste kjøp:

Jeg har begynt å henge opp litt flere bilder i huset mitt, og noe av det siste jeg har fått opp på veggene er disse printene fra The Aestate. På Ikea kjøpte jeg noen hvite rammer, og resultatet ble kjempefint, hengende over kommoden min i speilglass. Jeg digger at de får stuen min til å se litt mer tropisk ut! 

 

... Kuleste brand:

(Foto: Revolve Clothing)

One Teaspoon er et australsk merke som ble startet av Jamie Blakey i 2000. Kolleksjonene består av alle slags type plagg, men jeg er spesielt svak for shortsene - og de hullete buksene! De kommer i mange forskjellige passformer (jeg liker godt den som er en mellomting av boyfriend og skinny), og denimvasker. Prisene ligger på rundt tusenlappen og merket selges blant annet på Nelly og

Revolve Clothing!

 

... Skjønnhetstips:

Hvis jeg skulle valgt meg kun ett skjønnhetsprodukt å bruke resten av livet, ville det vært Instant Body Bronzer  (115,-) som stakk av med seieren! Sprayen gir en kjempefin brunfarge middelart, og som senere vaskes bort med vannn. Mye mer lettvint enn selvbruning,  siden man slipper å bekymre seg for ujevnheter og flassing. Den er gull verdt når jeg føler at jeg ser blek og trøtt ut!

 

... Mest spilte sang:

Denne sangen har definitivt blitt mest spilt på min Spotify i uken som har gått (albumet til Banks "Goddess" har gått på repeat).

Artisten heter Jillian Rose Banks og er en amerikansk singer-songwriter from Los Angeles. Elsker stemmen hennes!

 

 

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

 

 

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold