Annettes beste tips til påskeferien

Annettes beste påsketips

23. mars 2016 av Annette Haga

(Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga)

Jeg er klar som et egg for påskeferie nå! I morgen setter jeg meg på flyet til Los Angeles, og derfra går turen til Palm Springs.

Soling, avslapning, god mat og shopping er det som står på agendaen - og jeg gleder meg til å ligge i bikinien og krysse av noen flere bøker på leselisten min. Kofferten er allerede pakket, og her kan du lese mer om hvordan jeg tenker når jeg pakker.

Uansett om dine planer for ferien inneholder bypåske, fjell eller strand, så har jeg samlet noen av mine beste tips under. Fra must-haves i ferien til det som gir meg påskestemning på 1-2-3.

Krimbøker
Ingen påske uten krim! Jeg elsker å lese, og sluker alt fra Jo Nesbø til Jussi Adler Olsen og Kepler (sistnevnte er en av mine personlige favoritter). En forfatter jeg har fått øynene opp for i det siste er forfatteren Thomas Enger, og jeg gleder meg til å fortsette på serien hans om Henning Juul. Noen andre krimbøker jeg vil bruke påskeferien på å lese er blant annet «En femte årstid» av Torkil Damhaug og «Ikke bestått» av Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt. Jeg tar meg altfor sjelden tid til å lese i hverdagen, så nå gleder jeg meg til å finne frem boknerden i meg.

Tørrsjampo

Tørrsjampo er et must på ferie - jeg klarer meg ikke uten! Det er ofte redningen for meg dersom det går langt mellom hver dusj. Toni & Guy Dry Shampoo absorberer smuss og olje fra hodebunnen og gir en fresh, nyvasket følelse. Jeg bruker den dessuten gjerne som et stylingprodukt for gi volum og tekstur til det nordiske håret mitt. Den passer for alle hårtyper, og sørger for at håret blir mindre fett, samt at stylingen holder lenger. Et perfekt quick fix-produkt til ferien, som gjør at du sparer tid (noe som er gull verdt!). Toni & Guy Dry Shampoo finner du hos VITA og Boots.

Solkrem
Jo eldre jeg blir, jo mer opptatt blir jeg av å beskytte huden min. Det sier seg selv at det er nødvendig med solkrem når temperaturen er 30+, men pass på at du ikke glemmer det om du skal på påskefjellet! Denne høytiden er for mange nordmenn den første ordentlige eksponeringen for sol etter vinteren, og huden er derfor blek og sensitiv. Selv bruker jeg solfaktor i ansiktet året rundt (mitt tips er å bruke en foundation med spf 20!). Jeg vil dessuten anbefale å unngå å bruke samme solkrem på både kropp og ansikt, ettersom dette fort kan gjøre at huden blir fet og uren. Og ikke glem å beskytte leppene!

Morsomme spill
Spillkvelder er noe av det morsomste jeg vet! Det finnes massevis av spill som passer perfekt å spille med vennegjengen, sammen med familien eller bare deg og kjæresten. Alt fra brettspill til kort og apper som du kan laste ned på telefonen. Kjøp gjerne en mindre, reise-utgave som er enkel å ta med seg. Noen av mine favoritter er «Alias», «Kokkelimonke» og «Idiot-kunnskap». Ellen DeGeneres har dessuten utviklet en morsom app kalt «Heads up!», den er hysterisk morsom.

Solbriller
Et par freshe solbriller er et must - enten du sitter i solveggen på fjellet eller ligger på stranden i påsken.

Fuktighetsspray
Du skal kanskje ut og fly, eller sitte lenge i bil? Da bør du ha med deg en deilig fuktighetsspray i vesken! Det er et helt genialt produkt som sørger for at huden blir tilført ekstra fukt, slik at den slipper å bli dehydrert, rød og irritert. Enkelt og effektivt! Min favoritt akkurat nå er fra Shiseido og heter IBUKI Quick Fix Mist.

Portabel lader til telefonen
Vi lever i en verden der de fleste telefoner må lades daglig (i alle fall om du er som meg, og bruker Instagram og Snapchat litt for mye), og en nødlader er essensielt på ferie! Det er en lifesaver om du ikke har tilgang til strømnettet, slik at du kan lade telefonen akkurat når det passer deg. Min er i marmor, og den kjøpte jeg på Urban Outfitters.

Påskeegg - sist men ikke minst!
Påske = godteri! Så dersom ingen andre tar ansvar for å lage påskeegg til deg, foreslår jeg at du tar saken i egne hender og fyller det med det du liker aller best. Kos deg!! :)

Skal du på fjellet i påsken? Da bør du huske dette!

Inspirasjon: Kjendiser i påskegult

Costume.no: Makeup tutorial med Annette

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold