© Produsentene

Annettes favoritter: Uke 24

Annettes favoritter: Uke 24

14. juni 2015 av Annette Haga

Denne uken har jeg blant annet vært i Stockholm på pressevisningen til MQ, og senere gikk jeg dessverre glipp av Årets Stylista på grunn av sykdom. Sjekk ut filmen fra festen her!

Nå skal jeg bruke søndagen på å gjøre meg klar for avreise til New York i morgen tidlig. Gleder meg til å dele ferien med dere på bloggen min!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært: 

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Hello cuteness! Disse nudepeach-fargede skoene med dusk fra Topshop (665,-) ville vært perfekte å trippe rundt i når jeg er i New York...

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg elsker alt med dette antrekket til Arielle Noa Charnas; hullete jeans, fargerik jakke og høye pumps. Flettefrisyren setter prikken over i-en!

... Instagram-tips:

24 år gamle Nina fra Tyskland har en superfin instagram med mange inspirerende bilder (og jeg elsker de som har et gjennomført tema, slik som @fashiioncarpet har).

...skjønnhetstips:

Om du liker å se sminketutorials på youtube må du sjekke ut Desi Perkins! Her er det mange gode tips å plukke opp på skjønnhetsfronten.

... KULESTE BRAND:

Aéryn er et nytt, skandinavisk klesmerke inspirert av den parisiske stilen. Nettbutikken inneholder en mix av deres eget merke og vintageskatter fra Paris! Verdt å sjekke ut her.

... BESTE KJØP:

Jeg får ikke nok av freshe badedrakter, og jeg digger palmemønsteret og utskjæringene på denne fra Mara Hoffman. Perfekt til poolparty i sommer!

... Mest spilte sang:

Jeg har hørt en del på Kat Dahlia i det siste, og 'I Think I'm in Love' er en av mine favoritter!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

 Les også:

Annettes A-list #18

Annettes A-list #17

Annettes A-list #16

NYHETSBREV