© Bloggerne, produsentene

Badetøy-guide: Badetøyet som passer din kroppsfasong

Badetøyguide

6. juli 2017 av Charlotte Sørvald & Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Det minste, men kanskje viktigste plagget i varmen, er selvfølgelig badedrakten eller bikinien. Enten du skal på ferie eller bare være hjemme i sommer, så trenger du sannsynligvis badetøy, og vi har plukket ut noen favoritter. Vi har delt inn i to kategorier; badedrakt og bikini, slik at du kan shoppe ut ifra dine ønsker. Det er viktig at du finner en badedrakt eller bikini som passer din form og som du føler deg komfortabel i.

SK2017 er det teiteste uttrykket vi vet om. Har du en kropp og en bikini, så har du bikinikropp!

Det finnes badetøy for alle størrelser og former.
Og hvis du føler deg litt naken og avkledd i badetøy, så er du ikke alene!

Bruk en sarong eller kaftan over badetøyet så føler du deg litt mer påkledd, men er fortsatt strandklar.

Og husk: Vær fornøyd med deg selv!


Push-up

Passer for både store og små pupper, så lenge du finner en i din størrelse. Hvis du har store pupper bør du gå for en med god støtte og tykke stropper som holder puppene på plass.

Triangle

En trekantbikini støtter lite, men er fin både til store og små pupper. Hvis du er opptatt av å holde puppene på plass, er dette ikke bikinien for deg. 

Bandeau

Stroppeløse bikinier passer best til mindre pupper, da de ikke gir noen støtte. Men bandeau er fint til alle pupper hvis den sitter godt. 

Diverse

Det finnes så mange fine bikinityper. Noen som er litt mer dekkende og noen med stilige detaljer. Her har vi funnet noen litt spesielle bikinier. 

One-piece/Badedrakt

Badedrakten er superhot i år og er perfekt til alle kroppsfasonger. Hvis du ikke føler deg vel i bikini, er badedrakt perfekt. 

OBS: Husk solkrem!

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Vi er på snapchat; stylistano 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold