© Eirin Kristiansen

Dette bør du se etter på Black Friday

Det er lett å miste hodet når det er gode tilbud på lur. Derfor har vi laget en liten oversikt over hva det lønner seg å se etter Black Friday.

23. november 2017 av Susanna Hollow

Black Friday er rett rundt hjørnet, det er derfor lurt å planlegge tidlig hva man ønsker å se etter. En fin veske, et nytt par sko, en god parfyme eller en varm jakke kan være ønsker til mange. Vi viser deg forslag til ting det er verdt å se etter på fredag. 


VESKER, LOMMEBØKER OG KOFFERTER

Designervesker er dyrt, men på en dag som Black Friday kan man derimot gjøre gode kjøp. Følg nyhetsbrevene til butikkene du vet fører dine favorittmerker, og vær tidlig ute på fredag morgen. Du finner da kanskje en veske du har ønsket deg lenge, til en litt rimeligere pris!


KÅPER OG VINTERJAKKER

Fine, varme vinterjakker og kåper kan man aldri få nok av. Se etter jakker du kan ha i flere år på Black Friday, som også da blir verdt pengene!


SMINKE OG HUDPLEIEPRODUKTER

God sminke og hudpleie koster gjerne litt, om man ønsker noe av god kvalitet. Se etter gode tilbud på dine favorittmerker! Et lurt tips er også å se etter julegaver på fredag, det er mange gode kupp du kan gjøre da!


VINTERSKO, SNEAKERS OG PENSKO

Sko med god kvalitet kan være dyre i pris. Se etter sko i materialer som skinn, lær og andre solide materialer. Et lurt triks kan også være å innvestere i et skopar med en farge som kan kombineres med resten av garderoben din!

Huskeliste til Black Friday !

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV