© Eirin Kristiansen, produsentene

Dette er høstens deiligste gensere!

I høst skal du kle deg i store strikkegensere og sporty collegegensere i lekre farger.

22. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Høsten er til for å kle seg i store, deilige gensere. 

Strikk er alltid populært denne sesongen, og i høst er det stor strikk som gjelder. Gjerne med bølge-mønster som Ganni-genseren, eller med fletter som Tone-genseren til Line Langmo. 

Det finnes mange fine versjoner i kjedebutikkene. 

Sjekk alltid vaskelappen når du skal kjøpe en god genser. Jo mer ull og mindre syntetisk materiale den er laget av, des varmere og bedre kvalitet. Og vask alltid ullgensere på ullprogram med vaskemiddel som er laget for ull. Hold den langt unna tørketrommelen! Tørk den liggende på et håndkle for å bevare fasongen. 

Collegegensere er også trendy i høst. Med print, hette, eller andre kule detaljer. 

COLLEGEGENSERE

Collegegenseren er en av høstens mest trendy gensere. Og den supertrendy Holzweiler-genseren står øverst på ønskelista. Akkurat som Gigi Hadid, digger vi den. Style collegegenseren til jeans, skjørt, eller ha den over en kjole for en mer sporty look. 

STOR STRIKK

Oransje er en av høstens heteste farger. Style den oransje genseren med sorte jeans og ankelstøvletter. 

Grovmasket strikk er også veldig i vinden og hvis du har lyst til å lære deg å strikke, er dette perfekt for nybegynnere. Tykke pinner og tykt garn er lett å strikke med og det går ikke så sakte heller. Sjekk ut Lett genser fra pickles hvis du føler deg inspirert. 

MED KULE DETALJER

Etniskinspirert mønster, som på denne kule strikkegenseren fra Cubus er perfekt i høst. 

Dyp utringning i ryggen er å se på mange gensere. Kult til hverdags og fest. Bytt ut jeansen og sneakers med skinnbukser og hæler, og du er klar for date, eller en kveld på byen. 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold