© Produsentene

Ett plagg - flere bruksområder: Sommerkjolen

3-in-1: sommerkjole

23. juli 2015 av Kristine Bruerberg Karlsen

Dessverre er ikke livet sånn at man kan bruke et plagg kun én gang sånn som de gjør i filmer. Hvor mange ganger har vi sett Carrie Bradshaw bruke det samme to ganger? - Svært sjeldent.

Les også: 13 beautytips vi skulle hatt da vi var 13

Derfor er det viktig å tenke over hvor mange ulike antrekk du kan variere med et plagg før du kjøper det. Kjøper du toppen kun fordi den passer til en type jeans, eller fordi den kan brukes med et skjørt også? Dette er viktige ting å huske på, slik at man ikke kaster bort penger på plagg du ikke kan bruke til hverdags.

Vi har tatt på oss oppgaven med å finne et plagg du kan bruke flere ganger, og gjerne ved ulike anledninger. Vi har tidligere skrevet om blant annet blondekjolen og den trendy kimonoen, men nå skal vi ta for oss den lette og enkle sommerkjolen vi alle har hengende i skapet.

Det er lett å tro at sommerkjolen kun kan brukes på sommeren når det er supert vær ute. På stranden, i parken eller på en sommerfest med et par lekre sandaler er den vanlige bruksmåten, men det finnes flere måter å style, kanskje, sommerens fineste plagg på.

PARTYLØVEN

Sleng et par høye hæler i strandbagen og knyt skinnjakken rundt hoftene. Investér i en god face mist, og legg et par lag mascara på øyevippene og litt bronzer på kinnene, og vips, så er du klar for fest. Strandhatten du brukte på dagen kan lett følge med for en casual look.

Maxikjole, Only, 259,- // Skinnjakke, Noisy May, 349,- // Sandaler, NLY Shoes, 399,- // Hatt, H&M, 30,-

BUSINESS WOMAN

Ikke alle er like heldige og får fri om sommeren, men det er ofte at man "slipper unna" litt tidligere når det er fint vær. Hvis det er OK å vise litt ben der du jobber, kan det være lurt å slenge på seg sommerkjolen om morgenen først som sist. Legg et par flip- flops og solkrem i veska, og gå på jobb som normalt. Deretter kan du campe rett utenfor jobben om du vil, fordi du er allerede passe sommerlig antrukket. Yay!

Kjole, Object, 499,- // Veske, H&M, 299,- // Pumps, New Look, 249,- // Halskjede, Snö of Sweden, 329,-

WINTER COOL

Hvis du er lei jeans-looken en dag det er litt kaldere, er det ingen skam å grave frem sommerkjolen fra bakerst i skapet. Kjedebutikkene selger litt tykkere strømpebukser til en helt OK pris som gjør at du kan pryde deg med et helt nytt-gammelt antrekk en ellers kjedelig dag.

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold