© Giggles & Dimples, Produsentene

Giggles & Dimples sommerfavoritter

Sommerfavoritter

6. juli 2016 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Stylista-bloggerne Giggles & Dimples har samlet skjønnhetsfavorittene sine, som du også må ha i sommer!


1. SOLKREM

- Det er sommerens ultimate produkt. For å beskytte huden din mot solens skadende effekt og holde den rynkefri, er det veldig viktig å ha en god solkrem. Biotherm’s creme solarie anti-age med solfaktor 30 eller 50 er en krem som smelter inn i ansiktet ditt og forhindrer rynker og pigmentflekker.2. BODYLOTION

- Jo mer hud du viser, jo viktigere er det å tilføre huden fuktighet og forhindre at den blir tørr. Det er så kjedelig når huden begynner å flasse med en gang du er hjemme fra en fantastisk ferie med masse sol. Lancome’s bodylotion gjør at du beholder brunfargen lenger. Det går fort å påføre den og den har en matt og avkjølende effekt på huden.


3. BRONZER

- For å oppnå den perfekte brunfargen, har vi alltid med oss Hawaiian Tropic’s Tinted lotion og olje på ferie. Vi har brukt disse i årevis og de gir oss alltid en fantastisk glød. De lukter nydelig, føles herlig på huden og gir oss en fin ekstra boost etter litt soling.


4. FUKTIGHETSKREM MED LITT FARGE

- Nå som solen er så intens, har vi byttet ut foundation med en fuktighetskrem med litt farge i. Biotherm’s Aqua Gelee Auto- Bronzanteer perfekt for en sun- kissed- look. Konsistensen på kremen er herlig. Den mykgjør og gir masse fuktighet og ansiktet får en sunn glød med en gang du tar den på. Soleil Bronzer fra Lancome er også en vinner, som vi pleier å ha under Biotherm’s Aqua Gelee Auto- Bronzante for et perfekt resultat. Det at den også har solfaktor 30, gjør den enda mer perfekt!


5. LIP BALM

- For at leppene dine skal holde seg sunne og fuktige til enhver tid anbefaler vi Cosmica’s Lip Balm med solfaktor 30. Den har en herlig smør-aktig konsistens. Påfør den før du tar på deg leppestift og vi garanterer at leppestiften ikke sprekker og flasser. Vi elsker denne og den kommer til å bli din beste venn i sommer enten du skal på festival eller en tropisk øy. 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold