© Eirin Kristiansen, Anniken Jørgensen

Her handler du vintage på nett

De beste vintagebutikkene på nett.

16. november 2017 av Ida Ørsal Angvik

De siste fem årene har det poppet opp butikker, apper og nettbutikker som selger vintage, enten det er møbler eller klær. Å kjøpe brukt ble tidligere assosiert med dårlig økonomi, men takket være store profiler som Jenny Skavlan, har det blitt trendy å kjøpe brukt. 

For de som ikke har tilgang på de kuleste vintagebutikkene, har vi samlet våre favoritter på nett som leverer til Norge.  

DE BESTE VINTAGEBUTIKKENE PÅ NETT

THE 2nd EDIT

Denne Second Hand-butikken er dansk og en av nordens største som selger high-end merker, der i blant Chanel, Prada, Gucci, Chloé, Tom Ford og Valentino. Her kan du både selge og kjøpe. 

FINN.NO 

Finn.no er et kjent nettsted for mange. Her kan du få kjøpt alt fra en brukt genser fra H&M til Guccis it-veske Dionysus. 

REBELLE.COM 

Rebelle er en nettbutikk med fokus på Second Hand. Her finner du designer vesker, sko og klær fra både 2017 og 1998. 

VESTIAIRE COLLECTIVE

Vestiaire garanterer at alle varene er autentiske og i god kvalitet. Derfor er denne butikken i øvre prissjiktet for vintage og Second Hand. 

VINTED

Vinted er et skattekammer. Den som leter finner sies det og det må du gjøre på denne butikken. De har blant annet 2 millioner skopar så der er bare å begynne å scrolle.

Helt til slutt må vi også nevne vår favoritt-app, nemlig Tise. Ingenting er som å kjøpe brukte klær fra kjente og ukjente til en billig penge, som er like god som ny. 


NYHETSBREV