© Thomas Qvale

Jeans med shape up-effekt!

Shape Up Jeans

13. august 2015 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Bik Bok lanserer Never Denim Shape Up Jeans torsdag 20. august.

– Hvis du allerede er fan av Super Flex-jeansene, kommer du til å elske Shape Up, sier Never Denims nye jeansdesigner Jonas Rådberg. 

Les også: Ny kolleksjon fra Bianco by Camilla Pihl

I dag tidlig var Stylista invitert til å se de nye jeansene og danser Maria Rosati fra Cre8 demonstrerte hvor fleksible og stretchy de er.
Hun viste oss vouguing (en dansestil fra 80-tallet hvor man poserer grasiøst og stilig), men ikke nok med det: Maria gjorde det på en trampoline. 

Super-stretchy

Stylista var så heldige å få teste Shape Up på trampolina. – Og ja, de er så flexi, myke og stretchy som det loves. Det er ingen problem å gjøre akrobatiske vogue`s i jeansene som kommer i fire passformer og forskjellige vasker og farger. 
– Shape Up skal kjennes ut som "ditt andre skinn". Og denne gangen har vi tatt stretch-teknologien lengre. Det vil si at vi har jobbet mye med "recovery", som vil si at jeansene holder fasongen selv om de er veldig stretchy, forteller Rådberg. 

Shape Up kommer også i en ny passform: Tights, som er uten lommer, glidelås og knapper. Den veldig lik "jeggings" (en legging/tights, men i litt tykkere stoff og ser ut som en bukse). Men tightsen fra Never Denim er i et stoff som du kjenner at det er hold i og at det er god kvalitet. I motsetning til "jeggings" vi har hatt, blir ikke disse gjennomsiktige i rumpa etter en ukes bruk. 

Slik vasker du jeansene

Mens vi hadde en jeansekspert for hånden, måtte vi bare spørre om hvordan vi skal vaske jeansene. 
– Vask de på 40 grader som vanlig, men du kan også vaske de på 30 grader. Da holder de lengre. Mange jenter vasker jeansene selv om de ikke er skitne for å få tilbake fasongen. Det trenger man ikke med Shape Up. Med recovery-teknologien som er brukt, holder de fasongen, avslutter Rådberg. 

Maria Rosati voguing. // Foto: Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg.

Les også:

Antrekk til skolestart

Les også:

Kul trend: cut out

Les også COSTUME.NO:

Naken og gravid Kim Kardashian


Følg @stylistano på facebook og instagram!

Vi er også på snapchat: stylistano;) 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold