Jenny Skavlan x Vero Moda

Jenny Skavlan x Vero Moda

31. oktober 2016 av Ida Ørsal Angvik

Kjendisblogger, TV-personlighet og designer Jenny Skavlan har i samarbeid med Vero Moda designet en «mer bærekraftig kleskolleksjon». Plaggene i kolleksjonen er laget i alt fra resirkulerte plastikkflasker til resirkulert ull og nå finner du kolleksjonen i alle VERO MODA-buikker landet over.   

                     

Kolleksjonen er svært personlig og Skavlan har fått fritt spillerom gjennom hele designprosessen. Hun har fokusert på egne garderobefavoritter og ønsker en tidløs kolleksjon som varer år etter år.

– Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for prikker. Sorte prikker på crème og motsatt. Prikkene har vært tilstede i veldig mange år, de er ikke veldig trendy, men passer alltid. Jeg er jo og har alltid vært en sucker for drakter, pene skjorter og bluser og det litt preppy. Dette har jeg også tatt med meg, uten at det er for snuppete. Kolleksjonen har også androgyne trekk og strekker seg fra de feminine bluser til en statement-frakk med store slag, sier Jenny Skavlan.

Skavlan har lenge vist at hun er opptatt av miljøet gjennom hennes engasjement for gjenbruk og på bloggen har hun postet flere “sy om”- prosjekter til inspirasjon for andre. Camilla Skjønning Jørgensen, ansvarlig for VERO MODAS bærekraftige linje GREEN ATTITUDE, forteller at et samarbeid med Jenny Skavlan var et naturlig valg.

 – Jennys profil er en svært god match til VERO MODA som brand, og siden hun selv går mye i redesign og gjenbruk, har det vært naturlig å lage et samarbeid med GREEN ATTITUDE. Hos VERO MODA håper vi at enda fler får øynene opp for GREEN ATTITUDE - og ikke minst den nye kolleksjonen som er laget i tett samarbeid med Jenny Skavlan. sier Skjønning Jørgensen.


Våre fem favoritter fra jenny skavlan x vero moda

 

Kjole, 599.95,- // Genser, 399.95,- // Kåpe, 1199.95,- 

Jakke, 799.95,- // Topp, 399.95,- 

 Costume.no:

18 varme vintersko

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

 

Seneste

NYHETSBREV

Mer spennende innhold